Zoek op land, regio of reis

×

Gastronomische kookreizen...

Gastronomische kookreizen

Ben je dol op koken en wil je er altijd meer van weten? Dan zijn onze kookreizen een uitgelezen kans om je culinaire skills ter plaatse te vergroten. In ons reis aanbod vind je verschillende soorten kookreizen; van een reis naar een grote stad naar een kookreis bij een landelijk gelegen Agriturismo, het is er allemaal! Of je nu thuis als hobby-kok aan de gang bent of je al meer gastronomische skills hebt; voor ieder is er iets interessants te leren tijdens de kookreizen!

De culinaire voorbereiding voor de kookworkshop

Bij sommige kookreizen ga je eerst samen naar de markt om inkopen te doen, of je gaat eerst truffels of wilde kruiden zoeken die je later weer nodig hebt bij de kookworkshop. Het gaat niet om de hoeveelheid ingrediënten maar om ingrediënten van hoge kwaliteit en mooie smaken. Prikkel je zintuigen en kies de beste ingrediënten uit voor jouw gerecht!

Leer en geniet tijdens de kookcursus

Tijdens de reis ervaar je één of meerdere kookcursussen. Je kookt met een chef-kok van een befaamd restaurant of bij een Agriturismo waar je de traditionele keuken leert kennen. Het aanbod is veelzijdig en altijd inspirerend. Je leert de kneepjes van het vak en de specialiteit van de lokale keuken kennen. Vergeet vooral niet alle vragen te stellen die je hebt, zodat je vol inspiratie en kennis zelf de keuken in kan springen thuis!

Reis op maat

Heb je eigen ideeën, bestemmingen of invullingen van een reis en zie je deze niet tussen ons aanbod staan? Deel je specifieke wensen met ons, dan maken we een reis op maat!

Het reisaanbod...

©2023 Cazebonne | Style in Travel - All Rights Reserved | Reizen voor wijn- en fijnproevers