Zoek op land, regio of reis

×

Instapreizen - Wijnreizen voor beginners...

Instapreizen - Wijnreizen voor beginners

Geniet je thuis of in een restaurant van de combinatie wijn en spijs en wil je graag meer over wijn leren? Dan zijn de instapreizen echt iets voor jou! In een paar dagen leer je het wijngebied en de keuken kennen door bezoeken aan wijnhuizen en een van de avonden een diner met regionale specialiteiten. Stap in de wereld die wijn heet!

Verblijf op één of twee locaties

De reizen die wij als beginnersreizen hebben uitgekozen en samengesteld, laten je in een rustig tempo kennis maken met de wijnreiswereld. Je verblijft daardoor op maar één of twee locaties en er is genoeg ruimte om zelf op ontdekkingstocht uit te gaan of eigen invulling te geven aan een deel van je dag.

Bezoek aan wijnboeren

Tijdens een wijnreis van ons bezoek je één of meerdere wijnboeren. Wijn die in de kelder van zijn geboorte wordt geproefd heeft vaak zoiets magisch. Het is een stukje romantiek van de setting: de sfeer en de geuren van de kelder, het contact met de wijnboer, zijn uitleg over zijn wijnen die hij elk jaar weer vol passie maakt.

Bepaal zelf hoe gek je het maakt

De reizen beginnen met een duur van een paar nachten, maar dit kan natuurlijk altijd uit worden gebreid! Durf je het aan om te verlengen en geniet je van verschillende wijnen of wil je toch een stapje terug doen en een diner of wijnbezoek minder? Laat het ons weten zodat wij de reis in overleg met jou kunnen verlengen en op maat kunnen maken!

Het reisaanbod...

©2023 Cazebonne | Style in Travel - All Rights Reserved | Reizen voor wijn- en fijnproevers