Zoek op land, regio of reis

×

Maatwerk...

Maatwerk

Lekker zorgeloos de organisatie uitbesteden!

Het organiseren van reizen op maat zit al meer dan 25 jaar in ons bloed. Privé of zakelijk, vanaf 2 personen of voor een groep. Een weekendje weg met je wijn- of kookclub, met vrienden of feestelijk op reis om een jubileum te vieren. Of het nu gaat om een wijnreis naar een wijngebied als Bordeaux, Champagne, Rioja, Mosel of Piemonte, een kookreis naar Toscane, Umbrië, Douro of Barcelona, een culinaire stedentrip naar Lissabon, Florence, Madrid of Bilbao of een rondreis door één of meerdere wijngebieden… het is prettig om de organisatie uit te besteden.

Wij geven graag jouw wijn- en culinaire reiswens vorm. Van uur tot uur, van dag tot dag. Maatwerkreizen pur sang, voor kleine maar ook grote budgetten. En door onze jarenlange ervaring kennen we zoveel bijzondere plekjes in de wijnstreken en op culinair gebied dat je altijd op een originele en unieke plek terecht komt. Lekker zorgeloos de organisatie uitbesteden!

We inventariseren je wensen en doen een eerste voorstel. Samen kijken we naar de invulling en creëren we een programma tot in detail, van a tot z: routes, reserveringen, afspraken, tijdsplanning et cetera.

En onze wens? Jou een onvergetelijke tijd bezorgen met bijzondere smaakontdekkingen.
Een reiservaring met een vleugje Cazebonne.

Maatwerkformulier Cazebonne

©2023 Cazebonne | Style in Travel - All Rights Reserved | Reizen voor wijn- en fijnproevers