Zoek op land, regio of reis

×

Culinaire Stedentrips...

Culinaire stedentrips

Ervaar een stad op een unieke wijze en geniet van ons aanbod aan stedentrips! Je wilt zien, ruiken en proeven waarom de stad bruist, broeit, zindert en ontroert. Met onze stedentrips leer je in een paar dagen een stad qua cultuur en natuurlijk Food & Wine kennen.

Op pad met een local

Met een lokale foodie wandelend de stad en de regionale hapjes proeven, met een gids al fietsend kleine straatjes, pleinen en leuke plekjes ontdekken, smaakvolle diners in bijzondere restaurants… je ontdekt de stad zo op een heel andere manier!

Gastronomisch genieten

Dineer op de gastronomische plekjes! Ga waar de locals gaan en ontdek restaurants en gerechten waar de meeste toeristen geen weet van hebben. Proef je favoriete gerecht met een begeleidende wijn bij een lokale bistro of misschien wel een Michelinster restaurant. Kortom; laat je smaakpapillen verwennen!

Combineer het met een wijngebied

De stad combineren met een bijbehorend wijngebied kan natuurlijk niet ontbreken! In onze reizen combineren we de stad met een nachtje in het wijngebied waar je een wijnhuis bezoekt en ook hier de regionale keuken leert kennen. Ga maar en geniet!

Het reisaanbod...

©2023 Cazebonne | Style in Travel - All Rights Reserved | Reizen voor wijn- en fijnproevers