Zoek op land, regio of reis

×

Wijn- & Culinaire Reizen...

Wijn- & Culinaire reizen

Ontdek ons uitgebreide aanbod aan gastronomische reizen. Een selectie van wijnreizen naar Europese wijngebieden of je nu een wijnliefhebber, wijnkenner of een Bourgondiër bent. Verblijf tijdens deze wijnreizen in kleinschalige sfeervolle accommodaties. Wij bieden een uitgebreide selectie van ‘chambre d’hôtes tot château’. Alle ingrediënten zijn samengevoegd in een totaalpakket voor jouw wijn- & culinaire reis, het genieten kan beginnen!

Culinair genieten

Een ingrediënt wat niet kan ontbreken gedurende jouw wijn- & culinaire reis. Gastronomisch genieten van streekgerechten of een diner met culinaire hoogstandjes in een Michelinster restaurant met uiteraard een bijpassend wijnarrangement. Breng een bezoek aan een traditionele kaasmakerij of Jamon Iberico boerderij gedurende je gastronomische reis; het kleine genieten is het grote geluk.

Rondleiding over het wijndomein met aansluitende wijnproeverij

Laat je verrassen door het verhaal van de wijnmaker. Leer alles over de dagelijkse werkzaamheden op de wijngaard en het vinificatieproces. Hoe zorgt de wijnmaker ervoor dat alle componenten voor de geproduceerde wijnen kloppen. Wat maakt de wijn een echte ‘terroir’ wijn? Nadat de wijnmaker je met passie alles heeft verteld, kun je genieten van een proeverij van diverse wijnen.

Laat je smaakpapillen verrassen

Loopt het water je al in de mond? Wij verzorgen jouw wijn- & culinaire reis tot in de puntjes, aan alle ingrediënten wordt gedacht. Wil je net een ingrediënt iets anders insteken, dat kan! Wij bieden naast dit uitgebreide aanbod aan wijnreizen ook maatwerk reizen aan.

Het reisaanbod...

©2023 Cazebonne | Style in Travel - All Rights Reserved | Reizen voor wijn- en fijnproevers