Reizen Voor Professionals

REIZEN OP MAAT

We organiseren ook speciale reizen voor sommeliers, koks, restaurateurs, importeurs, wijnhandelaren die hun kennis van wijnen nog meer willen verbreden en verdiepen.
De focus ligt  meer op de technische aspecten van wijn maken en terroir kenmerken.
Ook uitgebreidere proeverijen, bijvoorbeeld met oudere jaargangen behoren tot de mogelijkheden.

Bij reizen voor professionals uit de wijnhandel ligt de nadruk meestal wat meer op wijnkennis. En houden we rekening met de wijnhuizen waar je mee werkt of waar je de voorkeur aan geeft.

Voor professionals uit de horeca wordt er ook extra aandacht geschonken aan de culinaire aspecten, zowel wat betreft de nieuwe innovatieve keuken als de traditionele keuken. Zeker niet alleen interessant voor sommeliers en chefs, maar voor de hele brigade.

Met een wijn- culinaire reis wordt een beloning voor goed presteren of een jaar hard werken gecombineerd met het verbreden en verdiepen van de vakkennis. Op een manier die vaak beter werkt dan een cursus of opleiding… en die zeker veel leuker is!

ERVARINGEN VAN ANDEREN

Deel je ervaring met ons

Geef een reactie

  • Nadja

    Namens onze hele groep bedank ik jullie voor de perfecte organisatie van onze personeelsreis.
    Het moest een reis zijn met een professionele inslag en een educatieve tint. Dat hadden jullie goed begrepen. Jullie zijn uitgegaan van onze bestaand know-how en hebben een programma samengesteld dat duidelijk verdiepend was. Heel leerzaam dus terwijl we ook veel plezier hebben gehad. Met name die wijnboer die in zijn short in een wijnvat sprong en ons zijn filosofie vertelde. Een hilarisch moment dat we nooit zullen vergeten. De maaltijden waren uiterst goed verzorgd. Eenvoudige lunches, maar daar hadden we om gevraagd maar dan wel met pure, verse en lokale ingrediënten. De diners waren op elke locatie voortreffelijk en door de wijn-spijscombinaties waren we vaak positief verrast. Nogmaals veel dank namens ons hele restaurant!