Zoek op land, regio of reis

×

Rondreizen en Specials...

Rondreizen

Reizen zorgt voor prachtige ervaringen en kostbare ontdekkingen. Door een wijnstreek en haar lokalen van dichtbij mee te maken, krijg je de ultieme beleving en ervaring. We hebben verschillende rondreizen uitgestippeld, zodat je één of meerdere wijngebieden goed leert kennen. Dit kunnen eenvoudige of juist zeer uitgebreide en comfortabele reizen zijn. Tijdens onze rondreizen ontmoet je de wijnboeren, bezoek je hun kelders en proef je de verschillen tussen de lokale specialiteiten. Na een dag vol prachtige ervaringen doezel je voldaan en romantisch weg. Krijg je al zin om een rondreis te maken?

Actief op pad langs Châteaux en door de wijngaarden

Fietsen door de wijngebieden, langs fenomenale Châteaux, mooie wijnen proeven, heerlijk eten, een bezoek brengen aan beroemde wijnhuizen. Geen zorgen om je bagage, het bagagetransport tussen de verblijven tijdens de rondreis wordt keurig verzorgd. Ben je een wandelliefhebber? Wissel de mooiste wandelingen langs de wijngaarden af met een heerlijke proeverij of wat denk je van een romantische picknick tussen de wijnranken, vergezeld van een heerlijke lokale wijn.

Specials

Gedurende het jaar breiden wij onze arrangementen uit met specials. Een speciale wijnreis voor een kortlopende periode. Reizen waar extra vraag naar is of speciale arrangementen op verzoek van vakbladen en beurzen. Nieuwe tijdelijke wijnreizen die met liefde en passie zijn samengesteld in samenspraak met onze leveranciers. Onder specials verstaan wij ook onze groepsreizen onder leiding van een Nederlandse Vinoloog/Magister Vini. In een kleine groep leer en proef je alles van en over een specifiek wijngebied.

Het reisaanbod...

©2023 Cazebonne | Style in Travel - All Rights Reserved | Reizen voor wijn- en fijnproevers