Zoek op land, regio of reis

×

Groepsreizen...

Groepsreizen

Reizen in een groep waarbij de passie voor wijn en culinair genieten voor alle deelnemers op nummer één staat. Ontdek jouw favoriete wijn tijdens een van de groepsreizen, want welke wijnreis je ook kiest, met Cazebonne proef je meer van een specifiek wijngebied! Door de spraakmakende verhalen van onze Vinologen/Magister Vini komt de wijn écht tot leven.

Onze groepsreizen worden uitgevoerd in kleine gezelschappen met een maximaal aantal deelnemers per wijnreis. Wil je erbij zijn? Wacht niet te lang. De wijngroepsreizen zijn zeer geliefd bij de wijnliefhebbers en daardoor snel volgeboekt.

Op reis met vinoloog Ellen Dekkers

Een goede wijn smaakt nog beter als je weet waar, hoe en door wie hij gemaakt is. Voor iedereen die meer van wijn wil begrijpen, stellen we elk jaar een aantal wijnreizen in groepsverband samen. Wijnreizen die je leven verrijken. Die bijzondere herinneringen met zich meebrengen en die je bij thuiskomst – onder het genot van een heerlijk glas wijn – doen nagenieten. Deze groepsreizen van rond de 20/25 personen worden al sinds 2004 begeleid door vinoloog en wijnschrijfster Ellen Dekkers. Ellen neemt je mee in haar enthousiasme, passie en liefde voor wijnen en lekker eten. Ze is er een ster in om elke reis weer tot een succes te maken en ze deelt graag haar kennis.

Wijn wandelreis o.l.v. een Magister Vini

Jaarlijks organiseren wij een wijn wandelreis in een klein groepsverband onder leiding van Job Joosse. Job is sinds 2001 professioneel in de wijnbranche en in 2016 behaalde hij het hoogst haalbare Nederlandse diploma op wijngebied, Magister Vini. Gedurende deze wijn wandelgroepsreis wandelt hij door de wijngaarden, bezoekt hij mooie wijnhuizen en proeft hij samen met het gezelschap de wijnen. Met plezier neemt hij je mee naar een spectaculair wijngebied.

Groepsreis op maat

Naast bovengenoemde reizen maken we ook reizen op maat voor jouw groep! Ben je nieuwsgierig naar wat er mogelijk is? Laat je inspireren! Groepsreis op maat.

Het reisaanbod...

©2023 Cazebonne | Style in Travel - All Rights Reserved | Reizen voor wijn- en fijnproevers