Zoek op land, regio of reis

×

Belgie...

Op vakantie bij de zuiderburen

Lekker even op vakantie gaan zonder de lange rit naar de bestemming? Kies dan voor een roadtrip naar België. Geniet van de oude steden en de prachtige natuur van de Ardennen. Leg je handdoek een dagje neer op het strand van de schilderachtige kustplaatsen of geef je over aan de Bourgondische levensstijl. België staat immers bekend om zijn heerlijke lekkernijen; kies voor een echte Belgische wafel, geniet van een bord Vlaamse frieten of drink een koud Belgisch biertje.

Om jouw vakantie in België uniek te maken, heeft Cazebonne arrangementen samengesteld om de zuiderburen beter te leren kennen. Mooie arrangementen met bijzondere extra’s, zoals een gastronomisch diner en soms zelfs een picknick, en een verblijf in boetiekhotels.

België als wijnland

België, bekend als bierland, is momenteel het snelst groeiende wijnland van Europa. Het glooiende landschap en de opwarming van de aarde zorgt ervoor dat het in België goed mogelijk is om aan wijnbouw te doen. Er komen steeds meer kwalitatieve wijnen vandaan zowel uit Vlaanderen als Wallonië. Wie kent België niet? Antwerpen, Brussel en de Ardennen zijn geliefde plekken voor ons Nederlanders maar de wijngaarden zijn voor velen nog onbekend. De Belgische keuken is echt een stapje verder dan de Nederlandse keuken en gaat veel verder dan frieten, mosselen en chocola. Belgen zijn Bourgondiërs en dat zie je terug in de vele restaurants, je vindt er gezellige bistro’s, restaurants met het ‘farm to table’ concept en gastronomische restaurants. Lekker dichtbij, dus verras je partner/wijnvriend eens met een wijnweekend België. Succes verzekerd!

Het reisaanbod...

Houd CTRL of CMD ⌘ ingedrukt om de kaart te kunnen besturen.
©2023 Cazebonne | Style in Travel - All Rights Reserved | Reizen voor wijn- en fijnproevers