Cazebonne staat bekend om wijn- en culinaire reizen. Dat klinkt misschien wat ingewikkeld, maar het betekent niets anders dan een vakantie die rekening houdt met lekker eten en drinken. Wij attenderen je graag op unieke locaties, lekkere eetadressen en bijzondere proeverijen, die je zelf niet zo makkelijk kunt vinden. Noem het kleine verrassingen of grote ontdekkingen, het zijn in elk geval de ingrediënten die onze reizen zo heerlijk maken.
Cazebonne is onderdeel van Style in Travel en al meer dan 25 jaar dé specialist voor wijn- en culinaire reizen. Onze wijnkennis en culinaire ervaringen maken dat we hele speciale reizen hebben samengesteld. We passen de bezoeken aan de wijnhuizen aan jouw wensen en kennis aan. Geef daarom bij reservering aan waar je belangstelling naar uit gaat, dan houden we hier rekening mee. Dat geldt voor de wijnbezoeken maar ook voor de restaurants die we selecteren.
En vind je op de website net niet de reis zoals jij ‘m voor ogen hebt? Geen probleem! Vul het maatwerkformulier in met jouw ideeën en we stellen een reis op maat voor je samen.
Werkzaam in de toeristische branche sinds 1983 en in 1997 heb ik samen met Miriam Doornink Cazebonne opgericht. In Cazebonne kan ik mijn liefde voor reizen, wijn en gastronomie helemaal kwijt. Aangezien standaard mensen niet bestaan bieden wij geen standaard reizen aan, maar stellen wij de wensen en behoeften van de klant centraal. Dat lijkt kostbaar, maar dat is niet het geval! Je moet natuurlijk wel weten wat je doet. Ik spreek de taal, ken de ziel van de landen waar we actief zijn en weet er blindelings de weg.
Of je nu op zoek bent naar een weekendje weg met z’n tweeën, een wijnvakantie met vrienden of collega’s of een paar dagen koken met je kookclub: je route loopt via Cazebonne. Een mailtje of telefoontje is genoeg.
Bestemmingen ontdekken zit in mijn bloed. Voor mij draait het niet alleen om het ontdekken van nieuwe bestemmingen, maar vooral om het ervaren van authentieke momenten en smaken. Het is altijd mijn doel om deze belevingen met anderen te delen, en dat vormt de kern van wat we bij Cazebonne doen.
Een activiteit ondernemen geeft een reis voor mij net dat beetje extra. Het brengt je dichter bij de bestemming en laat je echt verbinding maken met de plek en de mensen. Of het nu gaat om een proeverij, een inspirerende kookworkshop of een bijzonder diner – het zijn die momenten die een reis een warme gloed en blijvende herinneringen geven.
Met alle plezier help ik met het samenstellen en verzorgen van een mooie reiservaring zoals dit.
Centraal bij Cazebonne staan reizen, waarin dineren, gastvrijheid en beleving de hoofdrol spelen. Ik zet me met veel enthousiasme in om dit te realiseren. Voor mij is een bestemming pas echt bijzonder als je niet alleen de omgeving ziet, maar ook de lokale smaken proeft en de cultuur ervaart.
Mijn interesse in gastvrijheid begon al vroeg. Na mijn studie aan de hotelschool heb ik jaren gewerkt in de hospitality sector, waar ik het belang van oog voor detail en persoonlijke service leerde kennen. Deze ervaring komt goed van pas bij het samenstellen van reizen die niet alleen goed georganiseerd zijn, maar ook unieke culinaire ervaringen bieden.
Of het nu gaat om een glas wijn bij de maker, versgebakken brood in een klein dorp of het bereiden van een gerecht met lokale ingrediënten, juist deze momenten maken een reis bijzonder. Bij Cazebonne richten we ons op dit soort ervaringen, zodat iedere reis meer is dan alleen een bezoek aan een bestemming. Het gaat om écht beleven en genieten.
Gepassioneerd door wijn en reizen. Al meer dan 25 jaar werk ik in de reisbranche, waarbij ik mijn liefde voor het ontdekken van nieuwe bestemmingen en het proeven van diverse wijnen perfect heb kunnen combineren.
Mijn reizen brengen me van dichtbijgelegen wijnregio's tot de zonnige wijngaarden van Zuid-Europa. Overal waar ik kom, duik ik diep in het productieproces van wijn. Van het plukken van de druiven tot het rijpen in de kelder, ik ben altijd op zoek naar de unieke verhalen en technieken die elke wijn bijzonder maken. De combinatie van historie, cultuur en gastronomie maakt voor mij het plaatje compleet.
Als fervent wijnliefhebber en houder van diverse wijndiploma's, blijf ik mijn kennis voortdurend verbreden. Proeverijen op locatie zijn voor mij de ultieme manier om up-to-date te blijven en nieuwe smaken en trends te ontdekken.
Naast mijn passie voor wijn en reizen, bezoek ik regelmatig beurzen en bestemmingen. Hier zoek ik naar bijzondere accommodaties en speciale wijn- en culinaire arrangementen om onze reizen nog onvergetelijker te maken.
Ik nodig je uit om mee te reizen en te genieten van de prachtige wereld van wijn en gastronomie die ik heb leren kennen en liefhebben.
Boeken via Cazebonne bied je vele voordelen. Grote flexibiliteit in reisduur, een uitgebreid aanbod en de mogelijkheid om diverse reizen te combineren.
Daarnaast kunnen we ook de vlucht en autohuur voor je verzorgen. Hoe fijn is het om alles ‘onder één dak’ geregeld te hebben zodat jij er geen omkijken meer naar hebt.
Ontzorgen, noemen we dat. En dat doen we graag!
Cazebonne, onderdeel van Style in Travel, bied je kwaliteit, service en zekerheid. Wij zijn aangesloten is bij ANVR en SGR. We kennen de adressen persoonlijk en reizen in gedachten met je mee als jij onderweg bent. Al onze reizen zijn reizen met een vleugje Cazebonne. Laat je verrassen!
Cazebonne organiseert niet alleen reizen voor individuelen maar is ook de specialist in reizen voor grotere gezelschappen.
Heb je als wijnclub of kookgroep het plan om samen een wijn- of kookreis te ondernemen?
Ben je een hotelschool of opleiding in de horeca en wil je een studiereis met je leerlingen maken?
Of denk je aan teambuilding, samen met je collega’s op pad?
Laat het ons weten. We maken met alle plezier een reis op maat.
Geniet je thuis of in een restaurant van de combinatie wijn en spijs en wil je graag meer over wijn leren? Dan zijn de beginnersreizen echt iets voor jou! In een paar dagen leer je het wijngebied en de keuken kennen door bezoeken aan wijnhuizen en een van de avonden een diner met regionale specialiteiten. Stap in de wereld die wijn heet!
Zelf op reis gaan is leuk maar iemand anders laten genieten van een wijn- of culinaire reis is misschien nóg wel leuker! Geef een reis cadeau: aan je ouders voor hun huwelijksjubileum, aan je vrienden die gaan trouwen, aan je collega die met pensioen gaat, of aan je partner omdat… er zijn zoveel redenen om een reis cadeau te geven! Als gever kun je kiezen tussen het geven van een waardecheque of een concrete wijn- of culinaire reis. Wat de reden ook is en waar je ook voor kiest, de ontvanger krijgt een mooi boek. Een ongeschreven boek, want alleen de ontvanger kan het verhaal schrijven. En dat boek is straks een persoonlijke, tastbare herinnering aan een mooie tijd.
Dit is zomaar een inkijkje in al onze mogelijkheden.
Ontdek onze website en laat je inspireren.
Cazebonne... Wijnreizen met smaak!