Zoek op land, regio of reis

×

Over ons ...

Welkom bij Cazebonne

Cazebonne staat bekend om wijn- en culinaire reizen. Dat klinkt misschien wat ingewikkeld, maar het betekent niets anders dan een vakantie die rekening houdt met lekker eten en drinken. Wij attenderen je graag op unieke locaties, lekkere eetadressen en bijzondere proeverijen, die je zelf niet zo makkelijk kunt vinden. Noem het kleine verrassingen of grote ontdekkingen, het zijn in elk geval de ingrediënten die onze reizen zo heerlijk maken.

Waarom Cazebonne?

Cazebonne is onderdeel van Style in Travel en al meer dan 25 jaar dé specialist voor wijn- en culinaire reizen. Onze wijnkennis en culinaire ervaringen maken dat we hele speciale reizen hebben samengesteld. We passen de bezoeken aan de wijnhuizen aan jouw wensen en kennis aan. Geef daarom bij reservering aan waar je belangstelling naar uit gaat, dan houden we hier rekening mee. Dat geldt voor de wijnbezoeken maar ook voor de restaurants die we selecteren.
En vind je op de website net niet de reis zoals jij ‘m voor ogen hebt? Geen probleem! Vul het maatwerkformulier in met jouw ideeën en we stellen een reis op maat voor je samen.

Vele voordelen

Boeken via Cazebonne bied je vele voordelen. Grote flexibiliteit in reisduur, een uitgebreid aanbod en de mogelijkheid om diverse reizen te combineren.
Daarnaast kunnen we ook de vlucht en autohuur voor je verzorgen. Hoe fijn is het om alles ‘onder één dak’ geregeld te hebben zodat jij er geen omkijken meer naar hebt.
Ontzorgen, noemen we dat. En dat doen we graag!

Je reis is in goede handen

Cazebonne, onderdeel van Style in Travel, bied je kwaliteit, service en zekerheid. Wij zijn aangesloten is bij ANVR en SGR. We kennen de adressen persoonlijk en reizen in gedachten met je mee als jij onderweg bent. Al onze reizen zijn reizen met een vleugje Cazebonne. Laat je verrassen!

Groepsreizen en incentives

Cazebonne organiseert niet alleen reizen voor individuelen maar is ook de specialist in reizen voor grotere gezelschappen.
Heb je als wijnclub of kookgroep het plan om samen een wijn- of kookreis te ondernemen?
Ben je een hotelschool of opleiding in de horeca en wil je een studiereis met je leerlingen maken?
Of denk je aan teambuilding, samen met je collega’s op pad?
Laat het ons weten. We maken met alle plezier een reis op maat.

Instapreizen

Geniet je thuis of in een restaurant van de combinatie wijn en spijs en wil je graag meer over wijn leren? Dan zijn de beginnersreizen echt iets voor jou! In een paar dagen leer je het wijngebied en de keuken kennen door bezoeken aan wijnhuizen en een van de avonden een diner met regionale specialiteiten. Stap in de wereld die wijn heet!

Geef een reis cadeau

Zelf op reis gaan is leuk maar iemand anders laten genieten van een wijn- of culinaire reis is misschien nóg wel leuker! Geef een reis cadeau: aan je ouders voor hun huwelijksjubileum, aan je vrienden die gaan trouwen, aan je collega die met pensioen gaat, of aan je partner omdat… er zijn zoveel redenen om een reis cadeau te geven! Als gever kun je kiezen tussen het geven van een waardecheque of een concrete wijn- of culinaire reis. Wat de reden ook is en waar je ook voor kiest, de ontvanger krijgt een mooi boek. Een ongeschreven boek, want alleen de ontvanger kan het verhaal schrijven. En dat boek is straks een persoonlijke, tastbare herinnering aan een mooie tijd.

Laat je inspireren

Dit is zomaar een inkijkje in al onze mogelijkheden.
Ontdek onze website en laat je inspireren.

Cazebonne... Wijnreizen met smaak!

©2023 Cazebonne | Style in Travel - All Rights Reserved | Reizen voor wijn- en fijnproevers