Zoek op land, regio of reis

×

Over ons ...

Welkom bij Cazebonne

Cazebonne staat bekend om wijn- en culinaire reizen. Dat klinkt misschien wat ingewikkeld, maar het betekent niets anders dan een vakantie die rekening houdt met lekker eten en drinken. Wij attenderen je graag op unieke locaties, lekkere eetadressen en bijzondere proeverijen, die je zelf niet zo makkelijk kunt vinden. Noem het kleine verrassingen of grote ontdekkingen, het zijn in elk geval de ingrediënten die onze reizen zo heerlijk maken.

Waarom Style in Travel?

Style in Travel, waartoe Cazebonne behoort bied je een groot aanbod aan reizen naar diverse bestemmingen. Vaak zijn dit autorondreizen met eigen vervoer of fly-drive arrangementen waarbij de vlucht, huurauto en accommodatie is inbegrepen. Wij kennen de bestemmingen als geen ander, tonen je de hoogtepunten van het land, maar laten je ook graag kennismaken met de minder bekende gebieden. Wij bezoeken de bestemmingen en accommodaties met regelmaat en kennen de eigenaar of hotelmanager. Ter plaatse beslissen wij of de accommodatie voldoet aan onze richtlijnen en eisen. Je mag van ons dus verwachten dat wij je altijd de beste keus bieden en natuurlijk tegen de beste prijs en condities. Dit voorkomt verrassingen… Wij brengen jaarlijks duizenden tevreden klanten naar onze bestemmingen.

Vele voordelen

Boeken via Style in Travel bied je vele voordelen. Grote flexibiliteit in reisduur, een uitgebreid aanbod en de mogelijkheid om meerdere accommodaties te combineren. Meerdere vluchten per dag naar diverse bestemmingen, ook met de low-cost carriers. Tijdens het samenstellen van de routes kijken wij altijd naar authenticiteit en historische en culturele hoogtepunten. Maatwerk en slim doordachte routes staan centraal. Onze reisspecialisten kennen de bestemmingen goed en stellen met je de reis samen die aan je individuele wensen voldoet. Style in Travel is dé specialist voor autorondreizen en fly-drives. Of je nu kiest voor verblijf in comfortabele hotels, landhuizen en quinta's, pousada's, paradores, agriturismo of natuurlodges; bij Style in Travel ben je aan het juiste adres!

Je reis is in goede handen

Style in Travel bied je kwaliteit, service en zekerheid. Wij zijn een reisorganisatie die reeds meer dan 35 jaar bestaat en aangesloten is bij ANVR en SGR. Style in Travel heeft een ervaren in- en verkoopteam dat de bestemmingen bijzonder goed kent. Onze reisspecialisten hebben jarenlange ervaring en zijn je graag behulpzaam bij het samenstellen van je reis.

Groepsreizen en incentives

Style in Travel heeft een speciale afdeling voor groepsreizen en incentives. Net als bij onze individuele reizen, kan jouw groepsreis geheel naar eigen wens worden samengesteld. De afgelopen jaren mochten wij reeds speciale maatwerk reizen organiseren voor uiteenlopende groepen. Van Brussel tot aan Sint Petersburg en van Canada tot Portugal. Style in Travel staat tot je beschikking om jouw reis compleet te verzorgen! Op aanvraag sturen wij je een reisvoorstel voor uw groepsreis. Uiteraard vul je jouw reis geheel naar eigen wens in. Indien gewenst komen we bij je langs voor een vrijblijvend gesprek of advies. Tevens organiseren wij bijzondere groepsreizen ‘op inschrijving’. Deze zijn op deze website direct en online boekbaar.

Bestemmingsspecialisten onder een dak

Op deze website vindt je een selectie van ons reisaanbod. Maar er is meer! Vind je op deze website niet de reis van je keuze? Neem dan contact met ons op voor een reis op maat. Onze bestemmingsspecialisten helpen je graag met het samenstellen van de reis, die volledig aansluit bij je wensen! Wanneer je contact opneemt met één van onze specialisten, kun je erop vertrouwen dat je gesprekspartner iemand is met een flinke ervaring. Je kunt van ons een eerlijk advies verwachten over je droomreis.

Cazebonne... Wijnreizen met smaak!

©2023 Cazebonne | Style in Travel - All Rights Reserved | Reizen voor wijn- en fijnproevers