Zoek op land, regio of reis

×

Wijnreis Limburg...

Wijnproeven in Limburg

Wijnreis | 3 dagen | Nederland

Als je aan Nederlandse wijn denkt, denk je als eerste aan de wijnen uit Limburg. Niet zo verwonderlijk want de oudste wijngaard van Nederland dateert uit 1967 en ligt op de oostelijke helling van de Sint Pietersberg in Maastricht. Tijdens deze wijnreis verblijf je op een bijzonder wijndomein, vlakbij Vaals en maak je kennis met misschien wel de beste mousserende wijn van Nederland en rode en witte wijn. Naast ons programma heb je tijd om een stuk van de wijnroute te rijden, eventueel nog een domein te bezoeken of lekker te gaan shoppen in Maastricht.

Vanaf 344,- p.p. Boek nu!
Met vertrek op 30/05/2024
O.B.V. 2 personen
Accommodaties
Kamers
Sfeerbeeld reis

Reisinformatie...

Reisinfo

Wijnreis | 3 dagen | Nederland

Op roadtrip in eigen land! Verblijf in het uiterste zuiden van Limburg en overnacht bij Wijndomein Holset. Dit arrangement heeft diverse extra's inbegrepen. Maak kennis met de wijnen van Limburg!

Dag 1: Welkom in Limburg

Je wordt in de loop van de middag verwacht op het sfeervolle wijndomein waar je heel gastvrij ontvangen wordt met een glas bubbels. Er zijn in totaal 11 kamers, waarvan één suite. Elke kamer is anders gedecoreerd maar de basis is modern met duurzame materialen en goed sanitair.
Als je op je kamer komt staat er al een lekker flesje bubbels voor je klaar. Heerlijk beginnen met een glaasje bubbels! En nadat je gesetteld bent word je door de gastheer rondgeleid en krijg je een uitgebreide uitleg over hun mousserende wijnen die wat ons betreft tot de beste Nederlandse mousserende wijnen van Nederland behoren. Proef maar of we gelijk hebben! De proeverij gaat vergezeld van een paar lekkere bites. (Rondleiding en proeverij is alleen op woensdag, vrijdag en zaterdag.)
Er zijn 2 restaurants op loopafstand voor het diner.

Dag 2: Proef de wijnen van St. Martinus

Na het heerlijke ontbijt wandel je door het Limburgse landschap naar een ander wijndomein van de enige Nederlandse flying wijnmaker, Stan Beurskens.
Zijn uitdaging is het maken van rode en witte wijn op niveau waar bij rode wijn zijn specialiteit is. Er is geen rondleiding, maar je proeft drie van zijn wijnen met begeleidende streekproducten.
De rest van de dag is vrij in te vullen.

Wijngaard Sint Martinus

Dag 3: Einde reis

Na het ontbijt is het moeilijk afscheid nemen van deze plek maar met een paar flesjes mousserende wijn onder de arm gaat het een stuk makkelijker en zul je nog vaak terugdenken aan deze wijnreis.

Overnachtingen 3-daagse reis

2 nachten Lemiers, Domein Holset

Route in het kort

Dag 1: Aankomst in Lemiers, Domein Holset
Dag 2: Lemiers, Domein Holset
Dag 3: Einde reis

Wil je langer blijven? Vraag ons naar een reisvoorstel op maat!

Inclusief

- Overnachtingen in de genoemde accommodaties
- Ontbijt (waarvan 1x bubbels)
- 1 Flesje bubbels op de kamer
- Rondleiding, uitleg en proeverij in Domein Holset
- Proeverij 3 wijnen bij Wijngaard Sint Martinus
- 24 uur nood-assistentie
- Handige app voor Android en iOS

Exclusief

- Persoonlijke uitgaven voor drankjes e.d.
- Lunches en diners (tenzij anders vermeld)
- Brandstof en eventuele parkeerkosten
- Reis/bagage/ongevallen- en/of annuleringsverzekering
- Administratiekosten t.w.v. EUR 35,- per boeking
- Calamiteitenfonds ad EUR 2,50 per boeking
- Bijdrage SGR ad EUR 5,- per persoon

Maatwerk

Uiteraard kunt u naar wens de reis uitbreiden. Het is mogelijk om langer op iedere plaats te verblijven of deze route te combineren met onze andere routes. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Roadtrip met eigen vervoer

Tijdens een autovakantie met eigen vervoer heb je alle vrijheid om zelf de route te bepalen. Je kunt zoveel bagage meenemen als je zelf wilt en gaat heerlijk ontspannen in jouw eigen vertrouwde auto op vakantie. De reis begint al zodra je de voordeur uitstapt. Zie je onderweg een mooie fotostop of een picknickspot? De vrijheid is aan jou, stap uit en geniet!

Heb je geen of een wat oudere auto? Wij bieden de optie om op locatie een auto te huren. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Vanafprijzen

De vanafprijzen zijn, indien een vlucht opgenomen is in de reis, afhankelijk van de gekozen vertrekdatum, luchthaven en onder voorbehoud van wijzigingen van het vluchttarief gedurende het boekingsproces.

Voorwaarden

Op deze reis zijn de ANVR voorwaarden en Aanvullende touroperator voorwaarden van toepassing: zie algemene-voorwaarden.

Wij zijn aangesloten bij ANVR, SGR, SGRZ en het Calamiteitenfonds.

Vermelde reissommen per vertrekdatum per persoon worden zoveel mogelijk up-to-date gehouden volgens de laatste prijswijzigingen van luchtvaartmaatschappijen. Het kan helaas soms voorkomen dat vluchttarieven plotseling enorm stijgen na de laatst gedane prijsupdate. Hier heeft de touroperator geen invloed op. In dit geval kan Cazebonne na boeking een voorstel doen voor een andere vertrekdatum en/of vertrekluchthaven. Aanvaarding van dit voorstel zal altijd in overleg met de klant zijn.

Onze reizen zijn op aanvraag. Op aanvraag betekent dat niet alle onderdelen van de door jou uitgekozen reis direct beschikbaar zijn. Indien je een reis op aanvraag boekt, proberen wij dit onderdeel voor je te reserveren. Als alle onderdelen beschikbaar zijn, maken wij de reis definitief. Dit houdt in dat je deze niet meer kosteloos kunt annuleren. Indien niet alle accommodaties gereserveerd kunnen worden, zullen we je een andere mogelijkheid proberen aan te bieden. Als de reissom hierdoor hoger wordt, laten wij je dit natuurlijk weten. Indien je niet akkoord gaat met de alternatieve accommodatie, wordt de boeking kosteloos voor je geannuleerd en komt de aanvraag te vervallen.
Het bezoek aan de wijnhuizen en de diners bij de restaurants zijn onder voorbehoud. Indien een bezoek niet mogelijk is wordt het bezoek verplaatst qua dag of tijd of er wordt een vergelijkbaar alternatief gereserveerd. Vanzelfsprekend blijft de sfeer van de reis behouden!

Praktische info

Omdat wij je alle vrijheid bieden, is het voor ons vrijwel onmogelijk een routebeschrijving van plaats tot plaats te verstrekken. Er is ongelooflijk veel te zien, en voor ieder is er wat wils. Ons advies is dan ook: koop voor vertrek een goede wegenkaart of neem een navigatiesysteem mee en schaf een uitgebreide reisgids aan om zo de mooiste plekjes te ontdekken.

Voor vertrek ontvang je informatie over onze handige mobiele applicatie. Deze is geschikt voor Android en iOS en geeft je toegang tot informatie over de reis. Onder andere jouw reisprogramma, adressen van de accommodaties en tips en tricks behorend bij je route heb je zo altijd direct bij de hand.

Domein Holset BruisendWijnHuis

Domein Holset in Lemiers is gevestigd in een oude boerderij en is rustig gelegen midden in de Limburgse heuvels, tussen de wijngaarden. Dit sfeervolle wijndomein biedt 5 leuke gastenkamers in het hoofdgebouw, elk anders gedecoreerd maar de basis is modern met duurzame materialen en goed sanitair. Mocht je iets royaler willen overnachten en de mogelijkheid hebben om een kopje koffie of thee te zetten dan zijn er 2 suites in de bijgebouwen. Beiden ook uiterst sfeervol, eentje heeft een prachtig zicht op de wijngaard. En ben je met 10/14 personen dan zijn jullie de enige gasten op het domein. Is dat geen feest? Op het wijndomein zijn wijnproeverijen mogelijk.

Maatwerkaanvraag (reis) via Cazebonne

©2023 Cazebonne | Style in Travel - All Rights Reserved | Reizen voor wijn- en fijnproevers