Zoek op land, regio of reis

×

Frankrijk...

Ontdek het heerlijke Frankrijk

Rijd een paar uur naar het zuiden en ontdek de Franse cultuur en natuur en geniet van de heerlijk Franse keuken. Tijdens jouw reis naar Frankrijk maak je kennis met een ongerepte natuur, pittoreske middeleeuwse dorpjes, historische steden, dramatische berglandschappen en een prachtige kustlijn. Onderweg overnacht je in authentieke boetiekhotels en geniet je van de heerlijke Franse cuisine. Huur een auto vanuit Nederland of pak de eigen auto. Frankrijk is dé bestemming voor een onbezorgde vakantie.

Frankrijk beschikt aan de kust van Bretagne en Normandië over vele badplaatsen en wilde rotskusten en hier heeft de avontuurlijke reiziger een scala aan fiets- en wandelroutes om uit te kiezen. Proef de heerlijke wijnen en wandel door het sprookjesachtige landschap van de Loirevallei. Rijd in de Elzas de bekende Elzasser Route des Vins en ga terug in de middeleeuwen in de vele pittoreske dorpjes. Word één met de natuur tijdens een wandeling op één van de vulkanen in de Auvergne. Wie op zoek is naar een vakantie in de zon, is in Zuid-Frankrijk aan het juiste adres. Bezoek het chique Saint-Tropez aan de Côte d’Azur en wandel door de uitgestrekte lavendelvelden van de Provence.

Frankrijk is en blijft het land van de wijn en de keuken! De overweldigende variatie aan wijnlandschappen, de diversiteit aan wijnen en keukens maakt het land zo boeiend en verrassend dat je steeds weer teruggaat! Elke keer een ander gebied: lekker dicht bij huis of juist een rondreis langs diverse wijngebieden. Is jouw wijnreis of culinaire reis naar Frankrijk er nog niet bij? Laat het ons weten dan stellen we het alsnog voor je samen!

Frankrijk als wijnland

Frankrijk is en blijft het land van de wijn en de keuken! De overweldigende variatie aan wijnlandschappen, de diversiteit aan wijnen en keukens maakt het land zo boeiend en verrassend dat je steeds weer teruggaat! Elke keer een ander gebied: lekker dicht bij huis of juist een rondreis langs diverse wijngebieden. Want in Frankrijk kun je alle kanten op. Van de bubbels in de Champagne tot de warme rode wijnen uit de Provence; het uitgestrekte wijngebied van de Loirevallei en de Bourgogne, het land van grootse namen en grootse wijnen. Voor elke wijnliefhebber een ‘must’! En als we het over een ‘must’ hebben, dan mag Bordeaux niet ontbreken! Bordeaux kan zich ’s werelds omvangrijkste district van mooie wijn noemen. Kastelen, cru’s en druiven zijn de belangrijkste ingrediënten van deze beroemde historische wijnstreek. De wijn vormt het levensbloed van dit gebied. Maar Frankrijk heeft nog zo veel meer te bieden op wijngebied: Saint-Émilion, het minder bekende Cahors, Languedoc-Roussillion en noem maar op. Ontdek het tijdens een van de wijnreizen van Cazebonne. Is jouw wijnreis of culinaire reis naar Frankrijk er nog niet bij? Laat het ons weten dan stellen we het alsnog voor je samen!

Het reisaanbod...

Houd CTRL of CMD ⌘ ingedrukt om de kaart te kunnen besturen.
©2023 Cazebonne | Style in Travel - All Rights Reserved | Reizen voor wijn- en fijnproevers