Champagnereis e-bike

Met je e-bike door de Champagne

Champagne is de naam van het gebied en van de beroemdste bubbeltjeswijnen ter wereld. De idyllische wijngaarden liggen op liefelijke heuvels rondom kleine dorpjes. Heerlijk om te ontdekken op een e-bike!
In alle vrijheid – en zonder moeite – toer je over de landweggetjes en geniet je van de prachtige uitzichten. En door het fietsen krijg je een andere kijk op de wijngaarden!
De reis kan gereserveerd worden van maandag t/m vrijdag.

Dag 1
Je logeert in een mooi 18e eeuws landhuis in Hautvillers, de bakermat van de Champagne Dom Perignon. Er zijn 4 gastenkamers die leuk en verzorgd zijn ingericht. Elke kamer is ruim, heeft een 2-persoonsbed en natuurlijk privé sanitair. Wifi en parking aanwezig. Het behoort tot een familie Champagnehuis waar ze Champagnes maken van drie druivensoorten.
Je wordt rond vijven verwacht en nadat je je gesetteld hebt in je kamer krijg je een rondleiding en uitleg over hun Champagnehuis en proef je hun Champagnes.
Vanavond word je verwacht in een restaurant in Cumières (2 km). Hier wordt een heerlijk 4-gangen menu geserveerd. De wijnkeus laten we aan jou over want misschien heb je wel zin in een flesje Champagne?

Dag 2
Bij mooi weer geniet je in de tuin van een mooi uitgebreid ontbijt met heerlijke jammetjes, fruit, charcuterie, eitjes en yoghurt. Er staat een e-bike voor je klaar en de dag is aan jullie om lekker te gaan genieten van het mooie Champagnegebied. Voor vanavond geven we je een paar restauranttips in Epernay mee.

Dag 3
Eerst nog even genieten van het lekkere ontbijt en dan zit het erop. Denk je eraan een paar flesjes mee te nemen voor thuis?

De ingrediënten

  • Twee overnachtingen in een 2-persoonskamer
  • ’s Ochtends een uitgebreid ontbijt
  • Rondleiding en proeverij Champagnehuis waar je overnacht
  • 4-gangen diner in restaurant in Cumières, exclusief wijn
  • Huur e-bike 1 dag van 09:00 tot 18:00 uur
De prijs voor deze driedaagse champagnereis is gebaseerd op een 2-persoonskamer en bedraagt € 265,- per persoon

ERVARINGEN VAN ANDEREN

Deel je ervaring met ons

Geef een reactie