Zoek op land, regio of reis

×

Allianz Global Assistance...

Allianz Global Assistance, onbekommerd op reis

Vakantie is belangrijk... U moet er onbekommerd van genieten. Daarom zijn er reisverzekeringen. Een annuleringsverzekering voor wanneer u niet kunt vertrekken of plotseling naar huis moet terugkeren en reisverzekeringen voor dekking van schade. Dankzij een samenwerking met Allianz Global Assistance, wereldwijd marktleider in reisverzekeringen en hulpverlening met meer dan 50 jaar ervaring, vindt u bij ons de beste verzekeringen voor de beste prijs.

Met de door ons geselecteerde Combinatie B verzekering bent u verzekerd voor onder meer medische kosten, bagage en voorziene kosten indien u eerder naar huis moet. Let op: Deze verzekering is alleen van toepassing voor inwoners van Nederland. Bekijk hier een kort overzicht / verzekeringskaart (pdf-bestand) waarvoor u wel en niet verzekerd bent. Kosten zijn € 1,85 p.p. per dag voor reizen binnen Europa: € 2,75 p.p. per dag voor reizen wereldwijd, exclusief de Verenigde Staten van Amerika en Canada en € 3,40 p.p. per dag voor reizen wereldwijd, inclusief de Verenigde Staten van Amerika en Canada.

Zelf regelen

Heeft u tijdens het boeken niet gekozen voor een reis- en/of annuleringsverzekering, dan kunt u deze alsnog zelf regelen.
Voor een annuleringsverzekering geldt dat dit tot 7 dagen na het maken van de boeking mogelijk is.

Klik hier voor het afsluiten van uw reisverzekering en hier voor het afsluiten van uw annuleringsverzekering.

Contact gegevens Allianz Global Assistance

Heeft u vragen over reis- en/of annuleringsverzekeringen kunt u contact opnemen met het Service Team van Allianz Global Assistance op +31 (0)20 561 87 11 of via
info@allianz-assistance.nl. Het Service Team is bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 18.00 uur en op zaterdag tussen 09:00 en 17:00 uur.
Schade kunt u eenvoudig via de website van Allianz Global Assistance indienen. Hier vindt u ook het noodnummer (24/7) en andere contact mogelijkheden.

©2023 Cazebonne | Style in Travel - All Rights Reserved | Reizen voor wijn- en fijnproevers