Zoek op land, regio of reis

×

Boeken ...

Frequently Asked Questions

In de rubriek FAQ (Frequently Asked Questions) vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. Zit je vraag er niet bij, neem dan contact met ons op, mail naar info@cazebonne.nl, stel je vraag via het contactformulier of bel 072 511 61 11

Leuk dat je een boeking wilt maken. Op de website tijdens het boekingsproces, of naar aanleiding van een reisvoorstel worden de volgende gegevens gevraagd. Deze hebben wij nodig om je boeking in gang te kunnen zetten.
- Namen volgens paspoort van iedere reiziger
- Geboortedatum van iedere reiziger
- Naam van de hoofdbestuurder van de auto
- Adresgegevens van de hoofdboeker
- Telefoonnummer
- Gegevens van een thuisblijver (naam en telefoonnummer)
- Gegevens van de hoofdbestuurder

Mocht je niet online kunnen boeken? Of wil je een reis naar wens aangepast hebben c.q. op maat samenstellen? Neem dan contact met ons op, mail naar info@cazebonne.nl, verstuur je aanvraag via het contactformulier of bel 072 511 61 11

Op aanvraag betekent dat niet alle onderdelen van de uitgekozen reis direct beschikbaar zijn. Indien je een reis op aanvraag boekt, proberen wij dit onderdeel als nog voor je te reserveren. Indien dit lukt is de reis definitief. Dit houdt in dat je deze niet meer kosteloos kunt annuleren. Indien niet alle onderdelen gereserveerd kunnen worden, zullen we je een passend alternatief aan proberen te bieden. Indien je niet akkoord gaat met het alternatief, wordt de boeking kosteloos voor je geannuleerd en komt de aanvraag te vervallen.

Een optie is helaas niet mogelijk op een individuele reis. Wilt je mee met een groepsreis, neem dan telefonisch of per email contact met ons op voor de mogelijkheden.

Op het ticket komt de eerste achternaam en de eerste voornaam uit jouwpaspoort te staan, zonder leestekens en in hoofdletters. De naam wordt gevolgd door MR (mister/meneer), MRS (misses, mevrouw), MISS of MSTR (miss/master voor juffrouw of jongeman voor kinderen). Omdat de ruimte op het ticket beperkt is worden niet alle voor- en achternamen vermeld (bijv. bij gehuwde vrouwen alleen de meisjesnaam).

Correct is eerste officiële voornaam en bij Nederlandse dames de meisjesnaam conform paspoort ingeven als achternaam. Zorg dat je de paspoorten van alle reizigers bij de hand heeft als je gaat boeken, zo weet je zeker dat je de juiste namen en geboortedata doorgeeft. Dit voorkomt fouten en daarmee bespaar je extra kosten en moeite. Controleer de officiële schrijfwijze van je naam in je paspoort of op je identiteitskaart. Van belang is de schrijfwijze tussen de haakjes <<<>>>. Klik hier voor een voorbeeld.

Dankzij een samenwerking met Allianz Global Assistance, wereldwijd marktleider in reisverzekeringen en hulpverlening met meer dan 50 jaar ervaring, vind je bij ons de beste verzekeringen voor de beste prijs. Voor meer informatie klik je hier.

Je kun gemakkelijk een overboeking doen op onze ABN Amro bankrekening o.v.v. je reserveringsnummer - factuurnummer en klantnummer. Ook is het mogelijk om na ontvangst van de factuur via Mollie je betaling te voldoen. Je ziet de betaling zodra deze is verwerkt terug in jouw persoonlijke boeking inzienpagina. De link naar deze pagina vind je terug op het reisvoorstel, de aanvraag mail, de bevestiging/factuur en/of op de reisbescheiden.

Staat je vraag er niet tussen?

In de rubriek FAQ (Frequently Asked Questions) vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. Zit je vraag er niet bij, neem dan contact met ons op, mail naar info@cazebonne.nl, stel je vraag via het contactformulier of bel 072 511 61 11

Klik hier om terug te keren naar de veel gestelde vragen pagina

Cazebonne

Style individuals B.V.
Gildestraat 1
1704 AG Heerhugowaard
NEDERLAND
Tel. 072 511 61 11
Email. info@cazebonne.nl

ANVR nr: 02022
SGR nr: 02609

Kamer van Koophandel nr. 34109283
BTW nr. NL8076.24.500.B.01.

Als u naar aanleiding van ons Privacy Statement nog vragen of opmerkingen heeft, neemt u dan contact met ons op!

©2023 Cazebonne | Style in Travel - All Rights Reserved | Reizen voor wijn- en fijnproevers