Zoek op land, regio of reis

×

Wijnreis Toscane...

Wijnproeven in Toscane

Toscane heeft een enorme aantrekkingskracht op wijnliefhebbers. Niet alleen de hoge kwaliteit van de wijn en de roem van de Chianti, Montepulciano’s en Montalcino’s maken Toscane zo geliefd, maar ook de verscheidenheid: naakte heuveltoppen, pijnboombossen, olijfgaarden, landhuizen en overal wijngaarden. Van Toscane geniet je ieder jaargetijde. De goede wijn, het goede eten en de gastvrijheid zorgen ervoor dat je verslingerd raakt aan deze streek.

Vanaf 479,- p.p. Boek nu!
Met vertrek op 06/05/2024
O.B.V. 2 personen
Accommodaties
Kamers
Sfeerbeeld reis

Reisinformatie...

Reisinfo

Wijnreis | 4 dagen | Italië

De reis bestaat uit een verblijf bij een fijne en kleinschalige agriturismo. Het wordt omgeven door olijfboomgaarden en wijngaarden. Je geniet tijdens de reis van twee heerlijke diners bij de accommodatie en een wijnbezoek bij een wijnhuis in het Chianti-gebied.

Dag 1: San Gimignano, streekproducten en regionaal diner

Je logeert hier 2 km buiten San Gimignano (het stadje met de wereldberoemde torens), 50 km ten zuiden van Florence, op een agriturismo met 8 kamers en 1 logement. De kamers zijn voorzien van airconditioning, satelliet-televisie en privé sanitair. Buiten is er veel ruimte en een heerlijk zwembad, een restaurant en een winkeltje waar ze hun eigen producten verkopen (wijn, grappa, vinsanto, olijfolie, honing en saffraan).
Je wordt in de middag verwacht en hebt alle tijd om je te settelen. Daarna wacht in het restaurant een heerlijke Italiaans 3-gangen diner op waar je zelf de wijn bij uitkiest.

Dag 2: Wijnproeven en lunchen bij Chianti wijnhuis

De volgende dag rijd je naar het bekende Chianti-gebied dat ± 45 km ten oosten van het domein gelegen is. Er zijn diverse leuke dorpjes en wijngaarden waardoor het een geweldig leuke tocht is. Om 13:00 uur bezoek je een klein Chianti wijnhuis waar Daniela al op je wacht. Een klein, onbekend familiebedrijf waar ze respect hebben voor de natuur en biologisch werken. Daniela vertelt over haar wijnen en laat ze proeven met allerlei lekkere hapjes waardoor je gelijk geluncht hebt!

Dag 3: Vrije tijd, een dagje Florence?

Na het ontbijt heb je vandaag de tijd aan jezelf. We raden je aan om lekker een dagje naar Florence te gaan.
Vanavond geniet je opnieuw van een lekker 3-gangen diner in het restaurant bij je overnachtingsadres.

Dag 4: Goede reis !

De laatste dag nog lekker ontbijten en dan is het programma ten einde.

Casanova di Pescille

Route in het kort

Dag 1: Aankomst in San Gimignano, Casanova di Pescille
Dag 2: San Gimignano, Casanova di Pescille
Dag 3: San Gimignano, Casanova di Pescille
Dag 4: Einde reis

Wil je meer wijnhuizen bezoeken of de reis verlengen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Inclusief

- Overnachtingen in de genoemde accommodaties
- Ontbijt
- Welkomstdiner (3 gangen) exclusief wijn
- Bezoek aan Chianti wijnhuis met proeverij
- Laatste avond 3-gangen diner exclusief wijn
- 24 uur nood-assistentie
- Handige app voor Android en iOS

Exclusief

- Persoonlijke uitgaven voor drankjes e.d.
- Lunches en diners (tenzij anders vermeld)
- Autohuur, brandstof en eventuele parkeerkosten
- Vliegtickets
- Reis/bagage/ongevallen- en/of annuleringsverzekering
- Administratiekosten t.w.v. EUR 35,- per boeking
- Calamiteitenfonds ad EUR 2,50 per boeking
- Bijdrage SGR ad EUR 5,- per persoon

Maatwerk

Uiteraard kun je naar wens de reis uitbreiden. Het is mogelijk om langer op iedere plaats te verblijven of deze route te combineren met onze andere routes. Neem hiervoor contact met ons op.

Roadtrip met eigen vervoer

Tijdens een autovakantie met eigen vervoer heb je alle vrijheid om zelf de route te bepalen. Je kunt zoveel bagage meenemen als je zelf wilt en gaat heerlijk ontspannen in jouw eigen vertrouwde auto op vakantie. De reis begint al zodra je de voordeur uitstapt. Zie je onderweg een mooie fotostop of een picknickspot? De vrijheid is aan jou, stap uit en geniet!

Heb je geen of een wat oudere auto? Wij bieden de optie om op locatie een auto te huren. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Vanafprijzen

De vanafprijzen zijn, indien een vlucht opgenomen is in de reis, afhankelijk van de gekozen vertrekdatum, luchthaven en onder voorbehoud van wijzigingen van het vluchttarief gedurende het boekingsproces.

Voorwaarden

Op deze reis zijn de ANVR voorwaarden en Aanvullende touroperator voorwaarden van toepassing: zie algemene-voorwaarden.

Wij zijn aangesloten bij ANVR, SGR, SGRZ en het Calamiteitenfonds.

Vermelde reissommen per vertrekdatum per persoon worden zoveel mogelijk up-to-date gehouden volgens de laatste prijswijzigingen van luchtvaartmaatschappijen. Het kan helaas soms voorkomen dat vluchttarieven plotseling enorm stijgen na de laatst gedane prijsupdate. Hier heeft de touroperator geen invloed op. In dit geval kan Cazebonne na boeking een voorstel doen voor een andere vertrekdatum en/of vertrekluchthaven. Aanvaarding van dit voorstel zal altijd in overleg met de klant zijn.

Onze reizen zijn op aanvraag. Op aanvraag betekent dat niet alle onderdelen van de door jou uitgekozen reis direct beschikbaar zijn. Indien je een reis op aanvraag boekt, proberen wij dit onderdeel voor je te reserveren. Als alle onderdelen beschikbaar zijn, maken wij de reis definitief. Dit houdt in dat je deze niet meer kosteloos kunt annuleren. Indien niet alle accommodaties gereserveerd kunnen worden, zullen we je een andere mogelijkheid proberen aan te bieden. Als de reissom hierdoor hoger wordt, laten wij je dit natuurlijk weten. Indien je niet akkoord gaat met de alternatieve accommodatie, wordt de boeking kosteloos voor je geannuleerd en komt de aanvraag te vervallen.
Het bezoek aan de wijnhuizen en de diners bij de restaurants zijn onder voorbehoud. Indien een bezoek niet mogelijk is wordt het bezoek verplaatst qua dag of tijd of er wordt een vergelijkbaar alternatief gereserveerd. Vanzelfsprekend blijft de sfeer van de reis behouden!

Praktische info

Omdat wij je alle vrijheid bieden, is het voor ons vrijwel onmogelijk een routebeschrijving van plaats tot plaats te verstrekken. Er is ongelooflijk veel te zien, en voor ieder is er wat wils. Ons advies is dan ook: koop voor vertrek een goede wegenkaart of neem een navigatiesysteem mee en schaf een uitgebreide reisgids aan om zo de mooiste plekjes te ontdekken.

Voor vertrek ontvang je informatie over onze handige mobiele applicatie. Deze is geschikt voor Android en iOS en geeft je toegang tot informatie over de reis. Onder andere jouw reisprogramma, adressen van de accommodaties en tips en tricks behorend bij je route heb je zo altijd direct bij de hand.

Casanova di Pescille

Je logeert hier 2 km buiten San Gimignano (het stadje met de wereldberoemde torens), 50 km ten zuiden van Florence, op een agriturismo met 8 kamers en 1 logement. De kamers zijn voorzien van airconditioning, satelliet-televisie en privé sanitair. Buiten is er veel ruimte en een heerlijk zwembad, een restaurant en een winkeltje waar ze hun eigen producten verkopen (wijn, grappa, vinsanto, olijfolie, honing en saffraan).

Maatwerkaanvraag (reis) via Cazebonne

©2023 Cazebonne | Style in Travel - All Rights Reserved | Reizen voor wijn- en fijnproevers