Zoek op land, regio of reis

×

Wijnreis Provence...

Puur Provence

Een super plekje, hartje Provence! Glooiende landschappen met weelderige wijngaarden, cipressen, velden vol paarse lavendel en vruchtbare olijfboomgaarden, afgewisseld met sfeervolle Provençaalse dorpjes met kleurrijke markten en pleintjes waar het even lijkt of de tijd heeft stilgestaan.

Vanaf 646,- p.p. Boek nu!
Met vertrek op 30/05/2024
O.B.V. 2 personen
Accommodaties
Kamers
Sfeerbeeld reis

Reisinformatie...

Reisinfo

Wijnreis | 4 dagen | Frankrijk

Je logeert op een rustig gelegen adres net buiten Besse sur Issole, waar je verblijft in kamers waar pure materialen zijn gebruikt zoals hout en beton. Je geniet van een tour met een 2CV langs wijnhuizen, een mini-workshop Provençaalse wijn en een heerlijk diner bij het overnachtingsadres.

Dag 1: Lekker tot rust komen in Besse sur Issole en genieten van een 4-gangen diner

Je logeert tijdens deze reis op een prachtig adres, heel rustig gelegen, buiten het plaatsje Besse sur Issole. Het is hier prachtig! Er zijn 5 gastenkamers, recentelijk door de eigenaar en zijn vrouw smaakvol gerenoveerd met pure materialen: hout, natuurlijk gekleurde betonnen materialen, ijzer en linnen stoffen. Natuurlijk hebben de kamers privé sanitair. In de tuin is een heerlijk zwembad en volop gelegenheid om te relaxen.
Op de eerste dag word je zo tegen vijven verwacht en heb je alle tijd om je te settelen. ’s Avonds geniet je van een heerlijk Provençaals 4-gangendiner dat de eigenaresse voor je gekookt heeft. Ze is naast een goede kok ook een wijnkenster en ze biedt prachtige Provençaalse wijnen voor een leuke prijs.

Dag 2: Lekkere start met een goed ontbijt en een miniworkshop over Provençaalse wijnen

Je geniet van een ontbijt met heerlijke, zelfgemaakte jammetjes, eieren van de eigen kip, yoghurt en fruit: een betere start van de dag kun je je niet wensen!
Later op de dag heb je een mini-workshop over Provençaalse wijnen. In 2 à 3 uur word je alles uitgelegd over de zintuigelijke indrukken van de Provençaalse wijn. Heel leerzaam en leuk.
De rest van de dag ben je vrij om zelf op stap te gaan.

Dag 3: Met een 2CV op pad en wijnproeven

Op de derde dag staat er een 2CV voor je klaar met een superleuke route langs wijnhuizen, boerderijen die streekproducten maken, restaurants, delicatessenwinkels, kunstgalerieën en brocantes. De hele dag toer je rond, je bezoekt een wijnhuis waar je een rondleiding en proeverij krijgt. Vandaag geniet je van de pure Provence!

Dag 4: Met mooie wijnen en indrukken weer terug naar huis

De volgende ochtend na het ontbijt – en misschien nog een lekkere duik in het zwembad – zit het Provençaalse leven er helaas op.

Les Pierres Sauvages

Route in het kort

Dag 1: Aankomst in Besse sur Issole, Les Pierres Sauvages
Dag 2: Besse sur Issole, Les Pierres Sauvages
Dag 3: Besse sur Issole, Les Pierres Sauvages
Dag 4: Einde reis

Wil je de reis combineren met een wijngebied of een naastgelegen stad? Vraag bij ons een reisvoorstel op maat aan!

Inclusief

- Overnachtingen in de genoemde accommodaties
- Ontbijt
- Eerste avond een 4-gangendiner, door de eigenaresse gekookt (exclusief drankjes)
- Mini-workshop Provençaalse wijn
- Eén dag in een 2CV toeren door de Provençaalse wijngaarden en het ontdekken van streekproducten
- Bezoek aan wijnhuis inclusief proeverij
- 24 uur nood-assistentie
- Handige app voor Android en iOS

Exclusief

- Persoonlijke uitgaven voor drankjes e.d.
- Lunches en diners (tenzij anders vermeld)
- Autohuur, brandstof en eventuele parkeerkosten
- Vliegtickets
- Reis/bagage/ongevallen- en/of annuleringsverzekering
- Administratiekosten t.w.v. EUR 35,- per boeking
- Calamiteitenfonds ad EUR 2,50 per boeking
- Bijdrage SGR ad EUR 5,- per persoon

Maatwerk

Uiteraard kun je naar wens de reis uitbreiden. Het is mogelijk om langer op iedere plaats te verblijven of deze route te combineren met onze andere routes. Neem hiervoor contact met ons op.

Roadtrip met eigen vervoer

Tijdens een autovakantie met eigen vervoer heb je alle vrijheid om zelf de route te bepalen. Je kunt zoveel bagage meenemen als je zelf wilt en gaat heerlijk ontspannen in jouw eigen vertrouwde auto op vakantie. De reis begint al zodra je de voordeur uitstapt. Zie je onderweg een mooie fotostop of een picknickspot? De vrijheid is aan jou, stap uit en geniet!

Heb je geen of een wat oudere auto? Wij bieden de optie om op locatie een auto te huren. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Vanafprijzen

De vanafprijzen zijn, indien een vlucht opgenomen is in de reis, afhankelijk van de gekozen vertrekdatum, luchthaven en onder voorbehoud van wijzigingen van het vluchttarief gedurende het boekingsproces.

Voorwaarden

Op deze reis zijn de ANVR voorwaarden en Aanvullende touroperator voorwaarden van toepassing: zie algemene-voorwaarden.

Wij zijn aangesloten bij ANVR, SGR, SGRZ en het Calamiteitenfonds.

Vermelde reissommen per vertrekdatum per persoon worden zoveel mogelijk up-to-date gehouden volgens de laatste prijswijzigingen van luchtvaartmaatschappijen. Het kan helaas soms voorkomen dat vluchttarieven plotseling enorm stijgen na de laatst gedane prijsupdate. Hier heeft de touroperator geen invloed op. In dit geval kan Cazebonne na boeking een voorstel doen voor een andere vertrekdatum en/of vertrekluchthaven. Aanvaarding van dit voorstel zal altijd in overleg met de klant zijn.

Onze reizen zijn op aanvraag. Op aanvraag betekent dat niet alle onderdelen van de door jou uitgekozen reis direct beschikbaar zijn. Indien je een reis op aanvraag boekt, proberen wij dit onderdeel voor je te reserveren. Als alle onderdelen beschikbaar zijn, maken wij de reis definitief. Dit houdt in dat je deze niet meer kosteloos kunt annuleren. Indien niet alle accommodaties gereserveerd kunnen worden, zullen we je een andere mogelijkheid proberen aan te bieden. Als de reissom hierdoor hoger wordt, laten wij je dit natuurlijk weten. Indien je niet akkoord gaat met de alternatieve accommodatie, wordt de boeking kosteloos voor je geannuleerd en komt de aanvraag te vervallen.
Het bezoek aan de wijnhuizen en de diners bij de restaurants zijn onder voorbehoud. Indien een bezoek niet mogelijk is wordt het bezoek verplaatst qua dag of tijd of er wordt een vergelijkbaar alternatief gereserveerd. Vanzelfsprekend blijft de sfeer van de reis behouden!

Praktische info

Omdat wij je alle vrijheid bieden, is het voor ons vrijwel onmogelijk een routebeschrijving van plaats tot plaats te verstrekken. Er is ongelooflijk veel te zien, en voor ieder is er wat wils. Ons advies is dan ook: koop voor vertrek een goede wegenkaart of neem een navigatiesysteem mee en schaf een uitgebreide reisgids aan om zo de mooiste plekjes te ontdekken.

Voor vertrek ontvang je informatie over onze handige mobiele applicatie. Deze is geschikt voor Android en iOS en geeft je toegang tot informatie over de reis. Onder andere jouw reisprogramma, adressen van de accommodaties en tips en tricks behorend bij je route heb je zo altijd direct bij de hand.

Les Pierres Sauvages

Dit Chambre d'hôte adres is een prachtig adres, heel rustig gelegen buiten het plaatsje Besse sur Issole. Het fraaie pand is door de eigenaar en zijn vrouw smaakvol gerenoveerd met pure materialen: hout, natuurlijk gekleurde betonnen materialen ijzer en linnen stoffen. Er zijn 5 kamers en buiten geniet je in de tuin van een heerlijk zwembad en fijne ligstoelen om te ontspannen. De eigenaresse kan table d'hôte verzorgen en naast een goede kok is ze ook een wijnkenner die graag advies geeft. Verder is zij heel behulpzaam met leuke tips wat er in de omgeving te doen is. En dat aanbod is reuze!

Maatwerkaanvraag (reis) via Cazebonne

©2023 Cazebonne | Style in Travel - All Rights Reserved | Reizen voor wijn- en fijnproevers