Zoek op land, regio of reis

×

Champagnereis Epernay...

Logeren op de Avenue de Champagne

Midden in hèt Champagnestadje Epernay, aan de Avenue de Champagne waar vele bekende Champagnehuizen aan liggen, ontdekten we een superleuk adresje met 4 kamers voor 2 personen en een suite die geschikt is voor 2 volwassenen en 2 kinderen. De kamers zijn royaal en stuk voor stuk sfeervol met privé sanitair.

Vanaf 298,- p.p. Boek nu!
Met vertrek op 12/11/2024
O.B.V. 2 personen
Accommodaties
Kamers
Sfeerbeeld reis

Reisinformatie...

Reisinfo

Champagnereis | 3 dagen | Frankrijk

Je wordt ontvangen door een ouder echtpaar dat de honneurs voor hun kinderen waarneemt. Zij zijn reuze vriendelijk en zorgen ’s ochtends voor zo’n lekker uitgebreid Frans ontbijtje.
De champagnereis bestaat uit 3 dagen, 2 nachten en we reserveren als service graag een tafeltje voor je in één van de restaurants in Epernay.

Dag 1: Avenue de Champagne met zijn befaamde champagnehuizen Moët & Chandon en Mercier

Op de eerste dag word je ’s middags verwacht en nadat je gesetteld bent loop je zo het stadje in om de sfeer te proeven.

Dag 2: Twee contrasterende champagneproeverijen

De volgende dag, na het ontbijt, staan er twee afspraken op het programma: ‘s Ochtends ben je welkom bij het beroemde Champagnehuis Moët & Chandon waar de kelders heel imposant zijn, je krijgt hier een uitgebreide rondleiding en proeft 2 Champagnes.
‘s Middags ben je welkom bij een van de kleinste champagnehuizen. Het is een récoltant-manipulant, een wijnboer die van zijn eigen druiven (voornamelijk Chardonnay van 100% Grand Cru wijngaarden) in eigen kelders Champagne maakt. Een groot contrast met het bezoek van vanochtend!

Dag 3: Tip: bezoek Reims nog even

De volgende dag na het ontbijt zit het er in principe op maar je kunt natuurlijk verlengen of nog via de wijnroute naar Reims rijden en daar heerlijk “lunchen au Champagne”.

Route in het kort

Dag 1: Aankomst in Epernay, Parva Domus
Dag 2: Epernay, Parva Domus
Dag 3: Einde reis

Wil je langer blijven? Vraag ons naar een reisvoorstel op maat!

Inclusief

- Overnachtingen in de genoemde accommodatie
- Ontbijt
- Bezoek en rondleiding bij een top Champagnehuis met rondleiding en proeverij van 2 Champagnes
- Ontvangst en proeverij bij een van de kleinste Champagnehuizen, een récoltant-manipulant
- 24 uur nood-assistentie
- Administratiekosten t.w.v. EUR 35,- per boeking
- Calamiteitenfonds ad EUR 2,50 per boeking
- Bijdrage SGR ad EUR 5,- per persoon

Exclusief

- Persoonlijke uitgaven voor drankjes e.d.
- Lunches en diners (tenzij anders vermeld)
- Autohuur, brandstof en eventuele parkeerkosten
- Toeristenbelasting
- Vliegtickets
- Reis/bagage/ongevallen- en/of annuleringsverzekering

Maatwerk

Uiteraard kun je naar wens de reis uitbreiden. Het is mogelijk om langer op iedere plaats te verblijven of deze route te combineren met onze andere routes. Neem hiervoor contact met ons op.

Roadtrip met eigen vervoer

Tijdens een autovakantie met eigen vervoer heb je alle vrijheid om zelf de route te bepalen. Je kunt zoveel bagage meenemen als je zelf wilt en gaat heerlijk ontspannen in jouw eigen vertrouwde auto op vakantie. De reis begint al zodra je de voordeur uitstapt. Zie je onderweg een mooie fotostop of een picknickspot? De vrijheid is aan jou, stap uit en geniet!

Heb je geen of een wat oudere auto? Wij bieden de optie om op locatie een auto te huren. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Vanafprijzen

De vanafprijzen zijn, indien een vlucht opgenomen is in de reis, afhankelijk van de gekozen vertrekdatum, luchthaven en onder voorbehoud van wijzigingen van het vluchttarief gedurende het boekingsproces.

Voorwaarden

Op deze reis zijn de ANVR voorwaarden en Aanvullende touroperator voorwaarden van toepassing: zie algemene-voorwaarden.

Wij zijn aangesloten bij ANVR, SGR, SGRZ en het Calamiteitenfonds.

Vermelde reissommen per vertrekdatum per persoon worden zoveel mogelijk up-to-date gehouden volgens de laatste prijswijzigingen van luchtvaartmaatschappijen. Het kan helaas soms voorkomen dat vluchttarieven plotseling enorm stijgen na de laatst gedane prijsupdate. Hier heeft de touroperator geen invloed op. In dit geval kan Cazebonne na boeking een voorstel doen voor een andere vertrekdatum en/of vertrekluchthaven. Aanvaarding van dit voorstel zal altijd in overleg met de klant zijn.

Onze reizen zijn op aanvraag. Op aanvraag betekent dat niet alle onderdelen van de door jou uitgekozen reis direct beschikbaar zijn. Indien je een reis op aanvraag boekt, proberen wij dit onderdeel voor je te reserveren. Als alle onderdelen beschikbaar zijn, maken wij de reis definitief. Dit houdt in dat je deze niet meer kosteloos kunt annuleren. Indien niet alle accommodaties gereserveerd kunnen worden, zullen we je een andere mogelijkheid proberen aan te bieden. Als de reissom hierdoor hoger wordt, laten wij je dit natuurlijk weten. Indien je niet akkoord gaat met de alternatieve accommodatie, wordt de boeking kosteloos voor je geannuleerd en komt de aanvraag te vervallen.
Het bezoek aan de wijnhuizen en de diners bij de restaurants zijn onder voorbehoud. Indien een bezoek niet mogelijk is wordt het bezoek verplaatst qua dag of tijd of er wordt een vergelijkbaar alternatief gereserveerd. Vanzelfsprekend blijft de sfeer van de reis behouden!

Praktische info

Omdat wij je alle vrijheid bieden, is het voor ons vrijwel onmogelijk een routebeschrijving van plaats tot plaats te verstrekken. Er is ongelooflijk veel te zien, en voor ieder is er wat wils. Ons advies is dan ook: koop voor vertrek een goede wegenkaart of neem een navigatiesysteem mee en schaf een uitgebreide reisgids aan om zo de mooiste plekjes te ontdekken.

Voor vertrek ontvang je informatie over onze handige mobiele applicatie. Deze is geschikt voor Android en iOS en geeft je toegang tot informatie over de reis. Onder andere jouw reisprogramma, adressen van de accommodaties en tips en tricks behorend bij je route heb je zo altijd direct bij de hand.

Parva Domus

Dit karakteristieke chambre d'hôte adres bevindt zich aan de beroemde Avenue de Champagne in hèt Champagnestadje Epernay. Er zijn 5 royale kamers, allen verschillend qua inrichting. De kamers zijn voorzien van privé sanitair waarvan bij twee kamers het is afgeschermd door een gordijn. ’s Morgens geniet je van een uitgebreid ontbijt en vanaf je overnachtingsadres loop je zo naar de diverse cafés en restaurants. Aan de achterzijde is een royaal terras waar je heerlijk kunt genieten van een glas champagne. Beter kun je je reis toch niet beginnen?

Maatwerkaanvraag (reis) via Cazebonne

©2023 Cazebonne | Style in Travel - All Rights Reserved | Reizen voor wijn- en fijnproevers