Zoek op land, regio of reis

×

De smaak van Champagne...

De smaak van de Champagne

Champagne klinkt niet alleen feestelijk, het is ook super feestelijk!
Champagne wordt geassocieerd met de plezierige dingen van het leven.
Champagne komt uit het gelijknamige gebied Champagne, Hier haal je je hart op op het gebied van gastronomie, cultuur en natuurschoon en leer je de ware betekenis van de leus “L’Art de Vivre Champenois” kennen.

Vanaf 638,- p.p. Boek nu!
Met vertrek op 06/05/2024
O.B.V. 2 personen
Accommodaties
Kamers
Sfeerbeeld reis

Reisinformatie...

Reisinfo

Special | 3 dagen | Frankrijk

Voor deze reis hebben we voor een modern 4-sterrenhotel midden in Reims gekozen, op loopafstand van terrasjes, restaurants en uitgaansleven.
Het is een groot hotel maar dat valt eigenlijk niet zo op. De kamers zijn modern en eigentijds, er is een sfeervolle ‘design’-bar, een restaurant-brasserie, een prachtig terras en een overdekt zwembad, jacuzzi, hammam en fitness.

Dag 1: Proeverij 2 champagnes en regionaal diner met wijn en koffie

Op de dag van aankomst word je in de avond in een wijnbar op loopafstand van het hotel verwacht. Hier krijg je 2 glazen Champagne, één van een kleine wijnboer en één van een groot Champagnehuis. De smaak, herkomst en de verschillen worden hier toegelicht.

Daarna loop je lekker terug naar het hotel waar je voor het 3-gangenmenu verwacht wordt in de brasserie. Hier begin je met een glaasje Ratafia: een origineel aperitief uit de Champagne en aansluitend het diner met wijn en als afsluiter een kopje koffie. De bar is open dus ben je in de mood voor nog een glaasje bubbels…

Dag 2: Genieten van Reims, oesters en een champagneproeverij

De volgende ochtend geniet je eerst van je een lekker ontbijt en daarna kun je lekker Reims in. Rond het middaguur heb je een afspraak bij een elegante brasserie voor een heerlijk glas Champagne met 6 oesters.
’s Middags rijd je naar een Champagnehuis op een klein half uur van Reims. Je krijgt hier een rondleiding, uitleg en proeverij en je proeft verschillende champagnes.
Rond half acht loop je naar een leuke brasserie. Hier word je ontvangen met een glas Champagne en geniet je van een ‘Menu Champenois’.

Dag 3:

De volgende dag, na het ontbijt, zit het er op maar laat dat je er niet van weerhouden om nog even in Reims te shoppen, flaneren en lunchen.

Route in het kort

Dag 1: Aankomst in Reims, Best Western Hotel de la Paix
Dag 2: Reims, Best Western Hotel de la Paix
Dag 3: Einde reis

Wil je langer blijven? Vraag ons naar een reisvoorstel op maat!

Inclusief

- Twee overnachtingen in een modern hotel in het centrum van Reims
- ’s Ochtends een lekker ontbijt
- Proeverij van 2 champagnes
- 3-gangen diner inclusief glas ratafia, halve fles wijn, water en koffie
- Proeverij van champagne en oesters
- Bezoek aan mooi champagnehuis met rondleiding en proeverij van 3 champagnes
- 4-gangen diner inclusief halve fles wijn (Côteaux Champenois), water en koffie
- 24 uur nood-assistentie
- Handige app voor Android en iOS

Exclusief

- Persoonlijke uitgaven voor drankjes e.d.
- Lunches en diners (tenzij anders vermeld)
- Brandstof en eventuele parkeerkosten
- Reis/bagage/ongevallen- en/of annuleringsverzekering
- Administratiekosten t.w.v. EUR 35,- per boeking
- Calamiteitenfonds ad EUR 2,50 per boeking
- Bijdrage SGR ad EUR 5,- per persoon

Maatwerk

Uiteraard kun je naar wens de reis uitbreiden. Het is mogelijk om langer op iedere plaats te verblijven of deze route te combineren met onze andere routes. Neem hiervoor contact met ons op.

Roadtrip met eigen vervoer

Tijdens een autovakantie met eigen vervoer heb je alle vrijheid om zelf de route te bepalen. Je kunt zoveel bagage meenemen als je zelf wilt en gaat heerlijk ontspannen in jouw eigen vertrouwde auto op vakantie. De reis begint al zodra je de voordeur uitstapt. Zie je onderweg een mooie fotostop of een picknickspot? De vrijheid is aan jou, stap uit en geniet!

Heb je geen of een wat oudere auto? Wij bieden de optie om op locatie een auto te huren. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Vanafprijzen

De vanafprijzen zijn, indien een vlucht opgenomen is in de reis, afhankelijk van de gekozen vertrekdatum, luchthaven en onder voorbehoud van wijzigingen van het vluchttarief gedurende het boekingsproces.

Voorwaarden

Op deze reis zijn de ANVR voorwaarden en Aanvullende touroperator voorwaarden van toepassing: zie algemene-voorwaarden.

Wij zijn aangesloten bij ANVR, SGR, SGRZ en het Calamiteitenfonds.

Vermelde reissommen per vertrekdatum per persoon worden zoveel mogelijk up-to-date gehouden volgens de laatste prijswijzigingen van luchtvaartmaatschappijen. Het kan helaas soms voorkomen dat vluchttarieven plotseling enorm stijgen na de laatst gedane prijsupdate. Hier heeft de touroperator geen invloed op. In dit geval kan Cazebonne na boeking een voorstel doen voor een andere vertrekdatum en/of vertrekluchthaven. Aanvaarding van dit voorstel zal altijd in overleg met de klant zijn.

Onze reizen zijn op aanvraag. Op aanvraag betekent dat niet alle onderdelen van de door jou uitgekozen reis direct beschikbaar zijn. Indien je een reis op aanvraag boekt, proberen wij dit onderdeel voor je te reserveren. Als alle onderdelen beschikbaar zijn, maken wij de reis definitief. Dit houdt in dat je deze niet meer kosteloos kunt annuleren. Indien niet alle accommodaties gereserveerd kunnen worden, zullen we je een andere mogelijkheid proberen aan te bieden. Als de reissom hierdoor hoger wordt, laten wij je dit natuurlijk weten. Indien je niet akkoord gaat met de alternatieve accommodatie, wordt de boeking kosteloos voor je geannuleerd en komt de aanvraag te vervallen.
Het bezoek aan de wijnhuizen en de diners bij de restaurants zijn onder voorbehoud. Indien een bezoek niet mogelijk is wordt het bezoek verplaatst qua dag of tijd of er wordt een vergelijkbaar alternatief gereserveerd. Vanzelfsprekend blijft de sfeer van de reis behouden!

Praktische info

Omdat wij je alle vrijheid bieden, is het voor ons vrijwel onmogelijk een routebeschrijving van plaats tot plaats te verstrekken. Er is ongelooflijk veel te zien, en voor ieder is er wat wils. Ons advies is dan ook: koop voor vertrek een goede wegenkaart of neem een navigatiesysteem mee en schaf een uitgebreide reisgids aan om zo de mooiste plekjes te ontdekken.

Voor vertrek ontvang je informatie over onze handige mobiele applicatie. Deze is geschikt voor Android en iOS en geeft je toegang tot informatie over de reis. Onder andere jouw reisprogramma, adressen van de accommodaties en tips en tricks behorend bij je route heb je zo altijd direct bij de hand.

Best Western Hotel de la Paix

Hôtel de la Paix is een modern 4-sterrenhotel midden in Reims, op loopafstand van terrasjes, restaurants en uitgaansleven. Het is een groot hotel maar dat valt eigenlijk niet zo op. De kamers zijn modern en eigentijds, er is een sfeervolle ‘design’-bar waar je een lekker glas champagne kunt bestellen, een restaurant-brasserie, een prachtig terras en een overdekt zwembad, jacuzzi, hammam en fitness.

Maatwerkaanvraag (reis) via Cazebonne

©2023 Cazebonne | Style in Travel - All Rights Reserved | Reizen voor wijn- en fijnproevers