Zoek op land, regio of reis

×

Gastronomische verwenreis Moezel...

Romantische Moezel

De Moezel is misschien wel één van de meest romantische wijngebieden! De moezel ligt tussen Koblenz en Trier en staat vooral bekend om de zoete en halfzoete witte wijnen, maar de droge wijnen zijn ook om van te genieten.

Vanaf 706,- p.p. Boek nu!
Met vertrek op 30/05/2023
O.B.V. 2 personen
Accommodaties
Kamers
Sfeerbeeld reis

Reisinformatie...

Reisinfo

Wijnreis | 3 dagen | Duitsland

Zo dicht bij huis en dan logeren in een romantisch 4-sterren hotel dat in een voormalig wijnhuis gevestigd is. Het hotel ligt in Mülheim en is volledig gerenoveerd. De kamers zijn smaakvol ingericht, er is een prachtige gewelven wijnkelder, een bistro, bar en restaurant en – voor de liefhebbers van sigaren, cognac en whisky – een Davidofflounge!
Alles draait om het welbehagen van de gasten dus er is ook een ‘vinotherapie’, een kleine spa met producten van het merk Caudalie dat gebruik maakt van de goede stoffen als polyfenolen uit de druiven.

Dag 1:

Op de aankomstdag word je in de middag verwacht en maak je middels een mooie wijnproeverij kennis met de wijnen van de betere wijnboeren uit de streek. Daarna kun je lopend het dorp in om rond te kijken en ergens te eten.

Dag 2:

Wat is het toch lekker: ontbijten met een glaasje Sekt en daarna genieten van een ontspannen rug massage met warme druivenpittenolie. Verder hebben we een bezoek ingepland bij een top wijnboer die je mooie wijnen laat proeven en je alles zal uitleggen over de aroma’s, het terroir en de wijnbouw op de hellingen. ’s Avonds word je verwend door de chef-kok met een heerlijk 4-gangendiner met bijpassende wijnen in het restaurant van het hotel.

Dag 3:

De volgende ochtend heb je eerst nog zo’n heerlijk ontbijt waarbij een glaasje Sekt niet ontbreekt. Dan kun je misschien nog even langs de rivier de Moezel rijden om vervolgens huiswaarts te gaan.

Route in het kort

Dag 1: Aankomst in Mülheim, Weinromantikhotel Richtershof
Dag 2: Mülheim, Weinromantikhotel Richtershof
Dag 3: Einde reis

Wil je langer in dit romantische gebied verblijven of de andere Duitse wijngebieden ontdekken? Vraag bij ons een reisvoorstel op maat aan!

Inclusief

- Overnachtingen in de genoemde accommodaties
- Ontbijt
- Wijnproeverij op aankomstdag
- Ontspannen rug massage met warme druivenpittenolie
- Bezoek aan top wijnhuis met proeverij
- 4 gangen wijn-spijsdiner in restaurant van het hotel
- 24 uur nood-assistentie
- Handige app voor Android en iOS

Exclusief

- Persoonlijke uitgaven voor drankjes e.d.
- Lunches en diners (tenzij anders vermeld)
- Autohuur, brandstof en eventuele parkeerkosten
- Vliegtickets
- Reis/bagage/ongevallen- en/of annuleringsverzekering
- Administratiekosten t.w.v. EUR 35,- per boeking
- Calamiteitenfonds ad EUR 2,50 per boeking
- Bijdrage SGR ad EUR 5,- per persoon

Maatwerk

Uiteraard kun je naar wens de reis uitbreiden. Het is mogelijk om langer op iedere plaats te verblijven of deze route te combineren met onze andere routes. Neem hiervoor contact met ons op.

Spreekt deze reis u aan?

Graag maken wij voor u een persoonlijk reisvoorstel! Geef hiervoor hieronder uw gewenste vertrekdatum aan.

Wilt u de reis op maat aanpassen? Geen probleem!

Eventuele speciale wensen kunt u eveneens hieronder kenbaar maken. U ontvangt dan van ons spoedig een persoonlijk reisvoorstel, aangepast aan uw wensen.

De vermelde vanafprijs is een indicatieprijs voor deze reis.

Maatwerkaanvraag (reis) via Cazebonne

Roadtrip met eigen vervoer

Tijdens een autovakantie met eigen vervoer heb je alle vrijheid om zelf de route te bepalen. Je kunt zoveel bagage meenemen als je zelf wilt en gaat heerlijk ontspannen in jouw eigen vertrouwde auto op vakantie. De reis begint al zodra je de voordeur uitstapt. Zie je onderweg een mooie fotostop of een picknickspot? De vrijheid is aan jou, stap uit en geniet!

Heb je geen of een wat oudere auto? Wij bieden de optie om op locatie een auto te huren. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Vanafprijzen

De vanafprijzen zijn, indien een vlucht opgenomen is in de reis, afhankelijk van de gekozen vertrekdatum, luchthaven en onder voorbehoud van wijzigingen van het vluchttarief gedurende het boekingsproces.

Voorwaarden

Op deze reis zijn de ANVR voorwaarden en Aanvullende touroperator voorwaarden van toepassing: zie algemene-voorwaarden.

Wij zijn aangesloten bij ANVR, SGR, SGRZ en het Calamiteitenfonds.

Vermelde reissommen per vertrekdatum per persoon worden zoveel mogelijk up-to-date gehouden volgens de laatste prijswijzigingen van luchtvaartmaatschappijen. Het kan helaas soms voorkomen dat vluchttarieven plotseling enorm stijgen na de laatst gedane prijsupdate. Hier heeft de touroperator geen invloed op. In dit geval kan Style in Travel na boeking een voorstel doen voor een andere vertrekdatum en/of vertrekluchthaven. Aanvaarding van dit voorstel zal altijd in overleg met de klant zijn.

Onze reizen zijn op aanvraag. Op aanvraag betekent dat niet alle onderdelen van de door u uitgekozen reis direct beschikbaar zijn. Indien u een reis op aanvraag boekt, proberen wij dit onderdeel voor u te reserveren. Als alle onderdelen beschikbaar zijn, maken wij de reis definitief. Dit houdt in dat u deze niet meer kosteloos kunt annuleren. Indien niet alle accommodaties gereserveerd kunnen worden, zullen we u een andere mogelijkheid proberen aan te bieden. Als de reissom hierdoor hoger wordt, laten wij u dit natuurlijk weten. Indien u niet akkoord gaat met de alternatieve accommodatie, wordt de boeking kosteloos voor u geannuleerd en komt de aanvraag te vervallen.
Het bezoek aan de wijnhuizen en de diners bij de restaurants zijn onder voorbehoud. Indien een bezoek niet mogelijk is wordt het bezoek verplaatst qua dag of tijd of er wordt een vergelijkbaar alternatief gereserveerd. Vanzelfsprekend blijft de sfeer van de reis behouden!

Praktische info

Omdat wij je alle vrijheid bieden, is het voor ons vrijwel onmogelijk een routebeschrijving van plaats tot plaats te verstrekken. Er is ongelooflijk veel te zien, en voor ieder is er wat wils. Ons advies is dan ook: koop voor vertrek een goede wegenkaart of neem een navigatiesysteem mee en schaf een uitgebreide reisgids aan om zo de mooiste plekjes te ontdekken.

Voor vertrek ontvang je informatie over onze handige mobiele applicatie. Deze is geschikt voor Android en iOS en geeft je toegang tot informatie over de reis. Onder andere jouw reisprogramma, adressen van de accommodaties en tips en tricks behorend bij je route heb je zo altijd direct bij de hand.

Weinromantikhotel Richtershof

Modern 4-sterren hotel in Mülheim dat volledig gerenoveerd is. De kamers zijn goed verzorgd en voorzien van privé sanitair. Verder is er een gewelven wijnkelder, een bar, bistro en restaurant. U kunt ontspannen in een kleine spa met Caudalie producten.

Maatwerkaanvraag (reis) via Cazebonne

©2023 Cazebonne | Style in Travel - All Rights Reserved | Reizen voor wijn- en fijnproevers