Wijnreis Languedoc proeven

Wijnproeven in Saint-Chinian

Midden tussen de wijngaarden, in Assignan ligt dit bijzondere wijndomein. Een minidorpje met kronkelende straatjes en waarvan een aantal dorpshuizen  omgetoverd zijn tot kleurrijke huizen, romantische gastenkamers, zwembaden en drie restaurants met elk een ander type keuken. Een sfeervoller verblijf kun je je bijna niet voorstellen! Hier ga je puur genieten, op eindeloos veel vlakken.
De terroir, ligging van de wijngaarden, de oude druivenstokken en de biodynamische manier van wijnmaken zorgen voor prachtige wijnen.

Dag 1
Je logeert hier twee nachten in een mooie sfeervolle 2-persoonskamer met privé sanitair. Je wordt in de middag verwacht zodat je lekker de tijd hebt om te ontspannen, te zwemmen of rond te lopen op het domein.
Aan het eind van de middag heb je een rondleiding op het domein en proef je de mooie wijnen die hier gemaakt worden.
’s Avonds geniet je van een mooi 4-gangen diner met bijpassende wijnen in het gastronomische restaurant op het domein.

Dag 2
Na het heerlijke ontbijt in deze relaxte sfeer vul je de dag zelf in. Lekker relaxen op het domein of het wijngebied Minervois of Corbières bezoeken. Wij hebben een afspraak voor je in petto bij een wijnboer die je zal inwijden in zijn filosofie. Heel boeiend en interessant maar vooral ook lekker!

Dag 3
Na het ontbijt zit je verblijf er helaas op maar mocht je langer willen blijven dan kan dat zeker. We doen je graag een suggestie!

De ingrediënten:

  • Twee overnachtingen in een sfeervolle 2-persoonskamer
  • Elke ochtend een heerlijk ontbijt
  • Rondleiding en proeverij op het domein waar je overnacht
  • Mooi 4-gangen diner met begeleidende wijnen in het gastronomische restaurant van het domein
  • Bezoek aan wijndomein met uitleg en proeverij
De prijs van deze driedaagse wijnreis is op basis van een 2-persoonskamer en bedraagt, afhankelijk van de periode en het type kamer tussen de € 310,- en € 410,- per persoon.

ERVARINGEN VAN ANDEREN

Deel je ervaring met ons

Geef een reactie