Zoek op land, regio of reis

×

Welkom bij Cazebonne...

Welkom bij Cazebonne

Het is onmogelijk om de ziel van een wijn te beschrijven, als je ‘m niet hebt geproefd. Eens? Vervang het woord ‘wijn’ nu eens met ‘reis’ en je raakt de kern van Cazebonne. Onze kracht ligt besloten in het feit dat wij elke reis zelf hebben gemaakt.

Wij hebben bij de lekkerste eetadresjes getafeld, de meest sfeervolle hotelkamers ondersteboven gekeerd, uitnodigende steegjes doorkruist en de mooiste stadspleinen veroverd. Wij hebben de prachtige gebieden op onze menukaart met liefde voor je uitgekamd: alles om een reis te kunnen bereiden, die past bij jouw smaak.

Cazebonne is een begrip in de reiswereld en in wijn en culinair Nederland. Cazebonne is in 1997 opgericht door de 2 wijn en reisminnende dames: Miriam & Martha.
Cazebonne staat bekend om wijn- en culinaire reizen. Dat klinkt misschien wat ingewikkeld, maar het betekent niets anders dan een vakantie die rekening houdt met lekker eten en drinken. Wij attenderen je graag op unieke locaties, lekkere eetadressen en bijzondere proeverijen, die je zelf niet zo makkelijk kunt vinden. Noem het kleine verrassingen of grote ontdekkingen, het zijn in elk geval de ingrediënten die onze reizen zo heerlijk maken.

Heb je trek gekregen? Proef dan van onze ‘Amuses de Cazebonne’: een voorproefje van de lekkerste bestemmingen.

Santé!

©2023 Cazebonne | Style in Travel - All Rights Reserved | Reizen voor wijn- en fijnproevers