Op zoek naar de juiste bubbel voor de feestdagen?
Geniet van de heerlijke bruisende wijnen van Domein Holset. De Limburgse bodem van löss en vuursteen in combinatie met de zonrijke hellingen zorgt voor mooie druiven met als eindresultaat een uitstekende bruisende wijn.
Maak kennis met Limburgse gastvrijheid en geniet van deze culinaire wijnreis. Je krijgt in ieder geval een flesje bubbels cadeau!

Special Limburg november en december

Limburg bruist!

Dag 1: Welkom in Limburg
Je overnacht bij het wijndomein Holset, een gastvrij adres midden in het Limburgse heuvellandschap, tussen de wijngaarden. Bij aankomst word je door de gastheer of -vrouw rondgeleid met een leerzame uitleg over hun mousserende wijnen. Na de rondleiding geniet je van een smaakvolle borrelplank. Als dit geen fijne start is!

Op je kamer staat een heerlijke flesje bubbels van het domein voor je klaar. Die krijgt je cadeau!

Dag 2: Proef de smaak van Limburg
Je begint de dag met een smaakvol ontbijt. Geniet daarna van een stevige wandeling door het Limburgse landschap of breng een bezoek aan het drielandenpunt. In de middag ben je van harte welkom bij Wijngaard Sint Martinus in Vijlen. Hier geniet je van het prachtige uitzicht vanaf het terras in de wijntuin (of binnen in het proeflokaal) en proeft 3 van hun wijnen.

Voor vanavond hebben wij een tafel voor je gereserveerd bij een heerlijk restaurant in Epen, op de allermooiste plek in het Limburgse Heuvelland met een uitzicht waar je ‘u’ tegen zegt. Het is een restaurant waar Gastvrijheid met een hoofdletter wordt geschreven. Je geniet van een smaakvol 3-gangen diner waar je zelf de wijn bij uitkiest.

Dag 3: Einde reis
Na het ontbijt is het tijd om afscheid te nemen van dit adres maar je kunt de omgeving verder ontdekken of Maastricht bezoeken voor je weer huiswaarts gaat.
In Maastricht vind je een mooie combinatie van het verleden en het heden, die terug te vinden is in de monumenten en diverse musea. Ook op cultureel en gastronomisch gebied heeft Maastricht veel te bieden. Liefhebbers van winkelen kunnen in deze stad hun hart ophalen in de boetiekjes en de grote(re) winkelketens.

De prijs van deze driedaagse wijnreis is op basis van een 2-persoonskamer en bedraagt € 295,- per persoon.

ERVARINGEN VAN ANDEREN

Deel je ervaring met ons

Geef een reactie