Wijn- en Spareis Südsteiermark

WIJN EN SPA IN HET WIJNGEBIED SÜDSTEIERMARK

Südsteiermark, ook wel het Toscane van Oostenrijk genoemd, is een wijngebied waar je niet zomaar aan voorbij kunt gaan. Een prachtige wijnroute van Ehrenhausen naar Leutschach met smalle landweggetjes door idyllische wijndorpjes, langs hellingen met prachtige wijngaarden. Kenmerkend voor deze streek zijn de vele kleine ambachtelijke wijndomeinen. Er worden prachtige Sauvignon Blancs gemaakt, aromatische Traminers maar ook smakelijke “kernöl” (pompoenpitolie) en lekkere marmelades.

Dag 1
Heel verrassend is ons uiterst moderne hotel tussen de wijngaarden waar je heerlijk relaxt en volop geniet van het goede leven. De kamers zijn modern en zeer comfortabel. Er is een spa met binnen- en buiten ontspanningsruimte, verwarmd buitenzwembad waar de ligbedden al klaar staan, fitness, outdoor sauna, Turkse sauna et cetera. Een super goed restaurant, wijnbar en een sigarenhoek.
Je bepaalt zelf welke dag je aankomt en wordt in de middag verwacht. Een duik in het zwembad, even genieten op het terras of lekker settelen in de kamers.
’s Avonds wordt er een mooi 4-gangen diner geserveerd in het restaurant.

Dag 2
Je begint de dag met een ontbijt zoals je dat alleen in Oostenrijk ziet! Na het ontbijt staat er een fiets voor je klaar om een stuk van de wijnroute te verkennen of naar de markthal “Vinofaktur Genussregal” te gaan. Een modern stuk architectuur en binnen veel regionale producten van veelal kleinschalige producenten uit Südsteiermark.
Eenmaal terug in het hotel maken de Spa met de verschillende sauna’s je ontspanning compleet. Je krijgt een korting bon van € 10 op een St Charles schoonheidsbehandeling van 50 minuten. Wel van te voren reserveren anders heb je kans dat er geen plaats is.
Vanavond kies je zelf waar je wilt gaan dineren: in het restaurant van het hotel of ergens in het dorp.

Dag 3
Na het ontbijt mag je nog best even in de sauna maar daarna zit het arrangement er echt op.

 

Ingrediënten:

  • Twee overnachtingen in een uiterst modern hotel
  • Iedere ochtend een heerlijk ontbijtje
  • De eerste dag een 4-gangen diner exclusief wijn in het restaurant
  • Voor dag 2 is er een fiets gereserveerd
  • Een kortingsbon van € 10 op een St Charles Schoonheidsbehandeling van 50 minuten.
De prijs van deze driedaagse wijn- & spareis is op basis van een 2-persoonskamer en bedraagt, afhankelijk van de periode en het type kamer, vanaf € 325,- per persoon.

ERVARINGEN VAN ANDEREN

Deel je ervaring met ons

Geef een reactie