Gastronomische verwenreis Moezel

Romantische Moezel

De Moezel is misschien wel één van de meest romantische wijngebieden! Zo dicht bij huis en dan logeren in een romantisch 4-sterren hotel dat in een voormalig wijnhuis gevestigd is. Het hotel ligt in Mülheim en is volledig gerenoveerd. De kamers zijn smaakvol ingericht, er is een prachtige gewelven wijnkelder, een bistro, bar en restaurant en – voor de liefhebbers van sigaren, cognac en whisky – een Davidofflounge!
Alles draait om het welbehagen van de gasten dus er is ook een ‘vinotherapie’, een kleine spa met producten van het merk Caudalie dat gebruik maakt van de goede stoffen als polyfenolen uit de druiven.

Dag 1
Op de aankomstdag word je in de middag verwacht en als je je settelt in je kamer vind je daar een heerlijke fles wijn uit de Moezel om alvast in de stemming te komen.
Bij aankomst geniet je van een glas Spätlese en Apfelkuchen en vervolgens maak je middels een mooie wijnproeverij kennis met de wijnen van de betere wijnboeren uit de streek. Na de proeverij ben je vanavond welkom in het restaurant van het hotel voor een 3-gangen welkomstmenu waar je zelf de wijn bij uitkiest.

Dag 2
Wat is het toch lekker: ontbijten met een glaasje Sekt en daarna heb je de tijd aan jezelf. Voor vanmiddag hebben we een bezoek ingepland bij een top wijnboer die je mooie wijnen laat proeven en je alles zal uitleggen over de aroma’s, het terroir en de wijnbouw op de hellingen.
’s Avonds word je verwend door de chef-kok met een heerlijk 4-gangendiner in het restaurant van het hotel.

Dag 3
De volgende ochtend heb je eerst nog zo’n heerlijk ontbijt waarbij een glaasje Sekt niet ontbreekt. Dan kun je misschien nog even langs de rivier de Moezel rijden om vervolgens huiswaarts te gaan.

De ingrediënten:

 • Twee overnachtingen in een voormalig wijnhuis, nu 4-sterrenhotel
 • ’s Ochtends staat er een ontbijtbuffet voor je klaar en een glaasje Sekt
 • Wijnproeverij op aankomstdag
 • 3 gangen welkomstdiner exclusief wijn in restaurant van het hotel
 • Bezoek aan top wijnhuis met proeverij
 • 4 gangen diner in restaurant van het hotel
De prijs van deze culinaire verwenreis is op basis van een 2-persoonskamer en bedraagt € 525,- per persoon

ERVARINGEN VAN ANDEREN

Deel je ervaring met ons

Geef een reactie

 • Ina

  Het was echt super geregeld! Zou zo weer een reis boeken bij Cazebonne.

 • Anique

  Mijn ervaring met Cazabonne is erg positief. Veel en persoonlijk contact over de reis. Mogelijkheid om additionele zaken toe te voegen. Een hele fijne ervaring er bij.
  Ik geef deze reis een 8.

 • Mark

  Het was een heerlijk weekend!
  Mooi weer.
  Hotel uitstekende keuze, evenals de restaurants!
  De wandeling met de gids vonden wij geweldig. Leuk mens en veel kennis van zaken. De zaterdagmiddag naar Trier geweest en bernkastel-kuen.
  Voldoende vrijde tijd.
  Eten in hotel was top! Mooie wijnen
  Zondag heerlijk op de racefiets gezeten. Lekkere tocht kunnen maken. Als afsluiter In Zeltingen een boeren schotel. Was leuk!
  Kortom een zeer geslaagd weekend in een prachtige omgeving met heerlijke wijnen!
  Ik kijk uit naar eind mei, de Piemonte!

 • Miranda

  Het was een leuke reis Martha!
  We gaan normaal nooit terug naar een bestemming, maar deze is zeker om nog een keer te bezoeken, misschien in oktober, als de druiven worden geoogst…?
  Wij vonden alles leuk, vooral een bezoek aan het Weingut Dr Pauly Bergweiler was erg goed. Zij hebben mooie wijnen en we hebben veel mogen proeven van een zeer vriendelijke vrouw. Een aanrader en dichtbij het hotel.