Gastronomische wijnreis Bordeaux Spa

WIJN EN SPA IN DE BORDEAUX

Bubbelbadderen in een houten wijnton en gescrubd worden met druivenpittenpulp… dat wijn niet alleen lekker is maar ook heilzaam voor de huid blijkt hier in de wijnspa van Bordeaux. Naast de spa is het sfeervolle hotel gehuisvest in een aantal streekhuizen temidden van de uitgestrekte wijngaarden.
We stelden een arrangement samen zodat je optimaal geniet!

Dag 1
Je komt in de middag aan bij het hotel. Binnen staan uitnodigende leren clubfauteuils bij een brandend haardvuur. De kamers zijn bijzonder sfeervol en je zult je hier onmiddellijk thuis voelen. De eerste avond geniet je van het diner in het restaurant “La Table de Lavoir”, gespecialiseerd in de Franse boerenkeuken.

Dag 2
Na het ontbijt, is het tijd voor een bezoekje aan de wijngaard en aan het begin van de middag ga je heerlijk relaxen in de wijnspa. Je begint met het baden in rode wijn of in een houten wijnvat en vervolgens krijg je een honing met wijnpakking, massage en een gezichtsverzorging voor een heerlijk perzikhuidje. De spa met lichte zenuitstraling is gecentreerd rond een bad met warm thermaal bronwater en heeft een hammam en ontspannende ligstoelen. Na al deze ontspanning wacht er een heerlijk diner op je in het andere restaurant “La Grand’Vigne”, bekroond met twee Michelinsterren. Na het diner is er nog gelegenheid om een Grand Cru te proeven in de wijnbar “Le bar du French Paradox, of een sigaar te roken in de clubbar “La Tour des Cigares”.

Dag 3
Het onthaasten is na het ontbijt weer afgelopen. Maar misschien heb je nog zin in een paar daagjes Bordeaux?

De ingrediënten:

  • Twee overnachtingen in een luxe 2-persoonskamer
  • Elke ochtend uitgebreid ontbijt
  • 4-gangen diner in restaurant gespecialiseerd in de Franse boerenkeuken, exclusief drankjes
  • ‘Dîner Gourmand’ in restaurant met 2 Michelin sterren, exclusief drankjes
  • Eén maal wijnspabehandeling zoals beschreven
  • Bezoek wijnhuis met rondleiding en proeverij
De prijs van deze driedaagse wijn- en spareis is op basis van een 2-persoons kamer en bedraagt, afhankelijk van de periode, vanaf € 1225,- per persoon

ERVARINGEN VAN ANDEREN

Deel je ervaring met ons

Geef een reactie

  • Jacques en Jose

    Het was ongelooflijk! Wat hebben we ons hier verwend gevoeld. Van het begin tot het einde was deze reis de kers op de taart! Heel veel dank Martha! En voor volgend jaar willen we ook zo’n heerlijk uitje in Piemonte!