Culinaire wijnreis roussillon

RELAXEN EN SMULLEN IN DE ROUSSILLON

Een onvergetelijke reis voor wijnliefhebbers. Dichtbij de Spaanse grens en Perpignan ligt – even buiten Bélesta dit fraaie eco hotel. Voorheen een wijncoöperatie en eigenlijk ook weer een wijndomein want vier vrienden hebben de eeuwenoude wijngaard gered. Met respect voor de natuur werken ze in de wijngaard en maken mooie kwaliteit Roussillonwijnen. Eén van de eigenaren is architect en liet de toenmalige coöperatie verbouwen tot een prachtig hotel met 18 kamers met een strak interieur in diverse tinten, een ellipsvormig natuurlijk zwembad, grote tuin, heerlijk loungeterras, mediterraanse Spa, wijnshop en restaurant waar je voortreffelijk eet. Ze hebben zelfs een Michelin ster! Kortom, alle smaakpapillen komen hier optimaal aan hun trekken!

Dag 1
Je wordt in de middag verwacht. Met de auto raden we je aan het in 2 dagen te doen – we regelen met alle plezier een overnachting voor je – en wil je vliegen dan zijn de luchthavens in Perpignan, Gerona, Carcassonne en Toulouse mogelijk. Neem de tijd om je te settelen in de kamer, kijk even rond of neem een duik in het zwembad.
Voor het diner proef je in de wijnshop 5 wijnen van het domein en lichten ze de verschillen toe. ’s Avonds geniet je van een mooi wijn/spijs diner in het restaurant of buiten op het terras.

Dag 2
Al vanaf het ontbijt staat de dag echt in het teken van relaxen, samen wandelen, het zwembad of de sauna in, een boekje lezen of Perpignan verkennen. Mocht je een behandeling willen ondergaan dan kunnen we dit van tevoren voor je reserveren.
Voor het diner raden we je aan hier lekker à la carte te genieten. De chef-kok verwent je op en top!

Dag 3
Na het ontbijt is het moeilijk afscheid nemen van deze plek die aan alle kanten klopt!

De ingrediënten:

  • Twee overnachtingen in een 2-persoonskamer boven de ‘cuves’
  • ’s Ochtends een smaakvol ontbijt
  • In de kamer staat een half flesje wijn voor je klaar
  • Proeverij 5 wijnen in de wijnshop
  • Gratis gebruik van hammam en sauna
  • Wijn/spijsdiner op de eerste avond
De prijs van deze driedaagse culinaire wijnreis is op basis van een 2-persoonskamer en bedraagt, afhankelijk van de periode, tussen de € 310,- en € 365,- per persoon.

ERVARINGEN VAN ANDEREN

Deel je ervaring met ons

Geef een reactie