"Een reis moet onvergetelijk zijn. Daarom zorgen wij ervoor dat je dierbare herinneringen mee naar huis neemt."

Sevilla

Proef wat Sevilla lekker maakt

Onze local Jaime: “Sevilla heeft zoveel te bieden wat je niet in de boekjes tegenkomt. Rondwandelingen doen is voor mij een manier om “mijn” stad te delen met jou en zo ontdek jij deze stad vol historie, cultuur, flamenco en feesten!”

De ingrediënten:

  • Twee overnachtingen in een stijlvol 4-sterrenhotel
  • ’s Ochtends heerlijk ontbijten
  • Tapas diner met matching sherrywijnen
  • Exclusieve wandeling met Jaime
  • 4-gangendiner inclusief wijn in geliefd restaurant bij foodies
  • Lijst met culinaire adressen van Jaime

 

De beleving:
Sevilla is een prachtige stad van romantiek, van lange nachten, van flamenco, van temperament, van tapas eten, van heerlijk terrassen, van passie en van cultuur.

Dag 1
Zodra je aankomt drop je je bagage in het hotel dat in het historische centrum van Sevilla gelegen is, op korte loopafstand van de Giralda en de wijk Santa Cruz. Sommige kamers kijken uit op de kerk Santa Maia La Blanca. De kamers zijn voorzien van airconditioning en er is gratis wifi.

De kamers zijn stijlvol, comfortabel en van alle gemakken voorzien. ’s Avonds geniet je van het diner in een sfeervol restaurant. Hier wordt voor het diner een mooie selectie tapas geserveerd en bij elk gerechtje een glas sherry geserveerd. Dit zijn niet de sherry’s die je in Nederland veel tegenkomt maar mooie sherrywijnen die uitstekend matchen met de gerechtjes. Je krijgt steeds een uitleg over de smaakcombinatie.

Dag 2
Na het ontbijt word je opgehaald door Jaime, nadat je heerlijk ontbeten hebt en neemt hij je mee voor een exclusieve wandeling door de stad en kom je door straatjes en steegjes waar je anders niet zou komen. Hij geeft graag tips voor een smakelijke lunch.
In de middag heb je alle tijd om zelf rond te dwalen flaneren of te relaxen.

In de avond dineer je in één van Sevilla’s beste en bij foodies meest geliefde restaurant in de buurt van je hotel met bijpassende Spaanse wijnen.
En vraag Jaime ’s ochtends nog even waar je na het diner het beste nog even heen kunt gaan… een actuelere tip kan bijna niet!

Dag 3
Na het ontbijt is het programma ten einde maar als je een late terugvlucht hebt kun je nog heerlijk met de tips van Jaime de stad verder ontdekken.

De prijs voor dit driedaagse arrangement is gebaseerd op 4 personen met verblijf in een 2-persoons kamer en bedraagt ± € 485,- per persoon. De prijs op basis van 2 personen met verblijf in een 2-persoonskamer bedraagt ± € 515,- per persoon

ERVARINGEN VAN ANDEREN

Deel je ervaring met ons

Geef een reactie