Patrizia: “We wandelen door Rome, door de kunst- en cultuurtempel van Italië, we genieten van een kopje koffie staand aan de bar, we luisteren en voelen ons als in een film. Wat leven die Romeinen uitbundig. Wat een passie. Wat een romantiek.

..ik laat je proeven
wat Rome
lekker maakt!”

De ingrediënten
& kosten:

  • - Twee nachten op een persoonlijk en kleinschalig adresje op loopafstand van het Vaticaan
  • - ’s Ochtends een echt Italiaans ontbijt met heerlijke koffie
  • - Tafelreservering in authentieke Taverna met prachtige kaart
  • - Reservering voor een tafel in een trendy restaurant
  • - Rome op de fiets ontdekken
  • - Lijst met culinaire tips van Patrizia

Optioneel:

  • -  Proeverij van 6 wijnen  met uitgebreide uitleg (± € 50 per persoon, vanaf 2 personen)
  • - Wijn- en kaaslunch: 4 verschillende Italiaanse wijnen in combinatie met mooie kazen en uitgebreide uitleg (± € 50 per persoon, vanaf 4 personen)
  • - Wandeling met gids langs markten, 'foodshops', cafés, de lekkerste ijszaken en wijnproeverij. Leer Rome kennen door haar food & wine (± € 80 per persoon, vanaf 2 personen)


  • - De prijs voor deze driedaagse reis is gebaseerd op een 2-persoons kamer en bedraagt ± € 185,- per persoon.

De beleving:

Rome straalt een bijzondere mix van historie en moderniteit uit. Een stad die je nooit helemaal leert kennen en waar je altijd weer terug wilt komen. En dat geldt ook voor dit kleinschalige overnachtingsadres. Zo leuk, zo persoonlijk! Met een top locatie, metro om de hoek en het Vaticaan op minimale loopafstand. De kamers zijn royaal met een zitje en comfortabele badkamer. 's Morgens ontbijt je heerlijk Italiaans met goede espresso en cappuccino. 

Rome heeft veel goede restaurants en de eerste avond wil ik je graag laten kennismaken met een authentieke Taverna, midden in de Trastevere gelegen, dichtbij de Tiber en favoriet bij Italiaanse beroemdheden. Prachtige kaart met authentiek antipasta's, de heerlijkste pasta's en originele Romeinse dolcis.

De volgende ochtend is het even alsof je een Italiaan bent. Je fietst met een Nederlandstalige gids door Rome en proeft even van de 27 eeuwen Rome, je ziet straatjes, pleinen en fonteinen die andere Romebezoekers niet snel zullen zien. Dit is meer dan 100% genieten!

’s Middags sta je gewoon weer met beide benen op de grond en verken je Rome “on your own”.

Of er voor ’s avonds een modern restaurant is? “Ma naturalemente”, als je wilt reserveren we een tafeltje voor je bij één van de trendy restaurants met Mediterraanse keuken maar ook pizza's, misschien wel de lekkerste van Rome! De gerechtjes zijn hier bijzonder smaakvol en de wijnkaart is hier super. Dit wordt een feestje, er zijn meer dan 150 wijnen uit Italië en internationaal die zorgvuldig geselecteerd zijn door de sommelier en bij de gerechten uit de keuken passen. Verder is er een cocktailbar waar op professionele wijze cocktails gemaakt worden. En voor de liefhebbers een sushibar met sake! 

Wil je reserveren of heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Titel *
      Dhr.
      Mevr.
Voorletters
Naam *
E-mail *
Telefoon *
Mobiel
Vakantieperiode
Gelezen in
Wensen


SGR* = in ieder geval invullen