Patrizia: “We wandelen door Rome, door de kunst- en cultuurtempel van Italië, we genieten van een kopje koffie staand aan de bar, we luisteren en voelen ons als in een film. Wat leven die Romeinen uitbundig. Wat een passie. Wat een romantiek.

..ik laat je proeven
wat Rome
lekker maakt!”

De ingrediënten
& kosten:

  • - Twee nachten op loopafstand van het Vaticaan
  • - ’s Ochtends een echt Italiaans ontbijt met heerlijke koffie
  • - Tafelreservering in authentieke taveerne met prachtige kaart
  • - Tafelreservering in een hip restaurant met loungebar en DJ
  • - Rome op de fiets ontdekken
  • - Lijst met culinaire tips van Patrizia

Optioneel:

  • -  Proeverij van 6 wijnen  met uitgebreide uitleg (± € 50 per persoon, vanaf 2 personen)
  • - Wijn- en kaaslunch: 4 verschillende Italiaanse wijnen in combinatie met mooie kazen en uitgebreide uitleg (± € 50 per persoon, vanaf 4 personen)
  • - Wandeling met gids langs markten, 'foodshops', cafés, de lekkerste ijszaken en wijnproeverij. Leer Rome kennen door haar food & wine (± € 80 per persoon, vanaf 2 personen)


  • - De prijs voor deze driedaagse reis is gebaseerd op een 2-persoons kamer en bedraagt € 185,- per persoon.

De beleving:

Rome straalt een bijzondere mix van historie en moderniteit uit. We starten dan ook vanuit een modern en bijzonder hotel. Hier worden zwarte elementen met hedendaagse kunst en designmeubelen gecombineerd en persoonlijke service staat hier hoog in het vaandel. Het hotel bevindt zich maar een paar kilometer van Vaticaanstad. De kamers zijn niet alleen comfortabel maar ook voorzien van alle technologische gemakken zoals plasmatelevisie, draadloos internet en airco. Verder geniet je na een dagje Rome van de groene tuin en het zwembad.

Rome heeft veel goede restaurants en de eerste avond wil ik je graag laten kennismaken met een authentieke taveerne, midden in de Trastevere gelegen, dichtbij de Tiber en favoriet bij Italiaanse beroemdheden. Prachtige kaart met authentiek antipasta's, de heerlijkste pasta's en originele dolcis.

De volgende ochtend is het even alsof je een Italiaan bent. Je fietst door Rome en proeft even van de 27 eeuwen Rome, je ziet straatjes, pleinen en fonteinen die andere Romebezoekers niet snel zullen zien. Dit is meer dan 100% genieten!

’s Middags sta je gewoon weer met beide benen op de grond en verken je Rome “on your own”.

Of er voor ’s avonds een hip restaurant is? “Ma naturalemente”, we reserveren een tafeltje voor je bij één van de hipste restaurants met inspirerende Italiaanse keuken met een vleugje Japans en Thais. De gerechtjes zijn hier innovatief, bijzonder smaakvol en de wijnkaart is hier super. Dit wordt een feestje, temeer daar er vaak DJ’s in de loungebar komen zodat je hier niet meer weggaat.

Wil je reserveren of heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Titel *
      Dhr.
      Mevr.
Voorletters
Naam *
E-mail *
Telefoon *
Mobiel
Vakantieperiode
Gelezen in
Wensen


SGR* = in ieder geval invullen