Maatwerk Reizen

LEKKER ZORGELOOS DE ORGANISATIE UITBESTEDEN

Het organiseren van reizen op maat zit al meer dan 20 jaar in ons bloed.
Privé of zakelijk, vanaf 2 personen of voor een groep.
Een weekendje weg met je wijn- of kookclub, met vrienden of feestelijk op reis om een jubileum te vieren.
Of het nu gaat om een wijnreis naar een wijngebied als Bordeaux, Champagne, Rioja, Mosel of Piemonte, een kookreis naar Toscane, Barcelona, Portugal, een culinaire stedentrip naar Kopenhagen, Lissabon of Parijs of een rondreis door één of meerdere wijngebieden… het is prettig om de organisatie uit te besteden.

Wij geven graag jouw wijn- en culinaire reiswens vorm. Van uur tot uur, van dag tot dag.
Maatwerkreizen pur sang, voor kleine maar ook grote budgetten.
En door onze jarenlange ervaring kennen we zoveel bijzondere plekjes in de wijnstreken en op culinair gebied dat je altijd op een originele en unieke plek terecht komt.
Lekker zorgeloos de organisatie uitbesteden!

We inventariseren je wensen en doen een eerste voorstel. Samen kijken we naar de invulling en creëren we een programma tot in detail, van a tot z: routes, reserveringen, afspraken, tijdsplanning et cetera.

En onze wens? Jou een onvergetelijke tijd bezorgen met bijzondere smaakontdekkingen.
Een reiservaring met een vleugje Cazebonne.

ERVARINGEN VAN ANDEREN

Deel je ervaring met ons

Geef een reactie

  • Nadja

    Namens onze hele groep bedank ik jullie voor de perfecte organisatie van onze personeelsreis.
    Het moest een reis zijn met een professionele inslag en een educatieve tint. Dat hadden jullie goed begrepen. Jullie zijn uitgegaan van onze bestaand know-how en hebben een programma samengesteld dat duidelijk verdiepend was. Heel leerzaam dus terwijl we ook veel plezier hebben gehad. Met name die wijnboer die in zijn short in een wijnvat sprong en ons zijn filosofie vertelde. Een hilarisch moment dat we nooit zullen vergeten. De maaltijden waren uiterst goed verzorgd. Eenvoudige lunches, maar daar hadden we om gevraagd maar dan wel met pure, verse en lokale ingrediënten. De diners waren op elke locatie voortreffelijk en door de wijn-spijscombinaties waren we vaak positief verrast. Nogmaals veel dank namens ons hele restaurant!