LOGEREN OP EEN EX-WIJNDOMEIN IN DE ANJOU

De Anjou maakt deel uit van de Loire en is een wijngebied met hele uiteenlopende wijnen, van droog tot zoet en van stil tot mousserend. Dit is de eerste reden waarom je even de tijd moet nemen voor een bezoek aan dit gebied. De tweede is dat het gebied veel te bieden heeft: er is zoveel te zien en te beleven!

Dag 1
Je overnacht tijdens dit arrangement in een leuk Château – een voormalig wijndomein – met 5 gastenkamers, prachtig gelegen met 100 jaar oude bomen in het park. Een plek om tot rust te komen.
Je wordt op de eerste dag in de middag verwacht en de gastheer en -vrouw zullen je hartelijk ontvangen en je kamer wijzen. Deze zijn allemaal verschillend, bijzonder stijlvol en natuurlijk met privé sanitair.
Zo rond 19:30 uur heeft de gastvrouw het 4-gangen diner klaar. Alles zelf gemaakt van verse lokale producten met lokale wijnen.

Dag 2
De volgende dag, na het ontbijt, heb je een afspraak bij een wijnboer in  Cléré-sur-Layon waar je een bezoek brengt aan de kelders en je de heerlijke Anjou wijnen gaat proeven.
De rest van de dag kun je zelf invullen. Wil je vanavond ook dineren op het overnachtingsadres, overleg het dan even met de eigenaar.

Dag 3
Na het ontbijt is deze wijnreis helaas ten einde. Vergeet niet wat flesjes te kopen om thuis nog na te genieten!

De ingrediënten:

  • Twee overnachtingen op een voormalig wijndomein
  • Elke ochtend een uitgebreid ontbijt
  • Bezoek aan wijndomein met rondleiding en proeverij
  • Eén 4-gangen diner met lokale producten, inclusief wijn
De prijs van deze driedaagse wijnreis is op basis van een 2-persoonskamer en bedraagt € 170,- per persoon

ERVARINGEN VAN ANDEREN

Deel je ervaring met ons

Geef een reactie