Kookreis Languedoc

Koken en genieten in de Languedoc

Midden tussen de wijngaarden, in Assignan, ligt dit bijzondere wijndomein waar we ook een kookworkshop voor je in petto hebben. De locatie is eigenlijk een minidorpje met kronkelende straatjes en waarvan een aantal dorpshuizen  omgetoverd zijn tot kleurrijke huizen, romantische gastenkamers, zwembaden en drie restaurants met elk een ander type keuken. Een sfeervoller verblijf kun je je bijna niet voorstellen! Hier ga je puur genieten, op eindeloos veel vlakken.
De terroir, ligging van de wijngaarden, de oude druivenstokken en de biodynamische manier van wijnmaken zorgen voor prachtige wijnen.

Dag 1
Je logeert hier drie nachten in een mooie sfeervolle 2-persoonskamer met privé sanitair. Je wordt in de middag verwacht zodat je lekker de tijd hebt om te ontspannen, te zwemmen of rond te lopen op het domein.
Je begint met een verkenningstocht op het domein. ’s Avonds eet je in informele sfeer op het terras van het restaurant waar ze lekkere zomerse gerechten serveren waar je zelf een wijn van het eigen domein bij kiest.

Dag 2
Na het heerlijke ontbijt op het terras staat er een kookworkshop op het programma. Samen met de chef-kok maken jullie een aantal mooie gerechten die daarna worden verorberd onder het genot van een lekker glas wijn. De rest van de dag is het heerlijk ontspannen op het domein zelf of in de omgeving.

Dag 3
Vandaag heb je na het geweldige ontbijt een rondleiding op het wijndomein gevolgd door een wijnproeverij. De rest van de dag geniet je lekker op eigen houtje. Vanavond vindt het diner plaats in het gastronomische restaurant. Er wordt een mooi 4-gangen diner geserveerd met bijpassende wijnen.

Dag 4
Nog even lekker ontbijten en dan zit het erop. Verlengen kan of je combineert het met een andere wijnreis. We denken graag met je mee!

De ingrediënten:

  • Drie overnachtingen in een sfeervolle 2-persoonskamer
  • Elke ochtend een heerlijk ontbijt
  • Diner in informele sfeer op terras van het restaurant exclusief wijn
  • Kookworkshop met chef-kok en aansluitend lunch of diner inclusief wijn
  • Rondleiding en proeverij op het domein waar je overnacht
  • 4-gangen diner met bijpassende wijnen in het gastronomische restaurant
    De prijs van deze vierdaagse kookreis is op basis van een 2-persoonskamer en bedraagt, afhankelijk van de periode en het type kamer, tussen de € 540,- en € 685,- per persoon.

ERVARINGEN VAN ANDEREN

Deel je ervaring met ons

Geef een reactie