RUSTIG GELEGEN PROVENÇAALSE MAS MET ZWEMBAD

Zwerven door dit wijnland, genieten van de leuke wijndorpjes met de kleurrijke markten en het bezichtigen van wijngaarden en bezoeken van wijnhuizen is, als je tussen twee van die wijndorpen als Beaumes de Venise en Aubignan verblijft absoluut aantrekkelijk. Direct vanuit deze mas kun je heerlijke wandel- en fietstochten maken. Bij aankomst wisten we het: dit wordt een lievelingsplek. Zo tussen het groen verscholen, op een terrein van 7000 m², geniet je van je welverdiende rust. Op de begane grond van de mas heb je de woonkamer. Niet groot maar gezellig in Provençaals blauw met een open haard, kleurentelevisie en telefoon. De keuken is volledig ingericht met magnetron, oven, koelkast, wasmachine en afwasmachine. Op de begane grond is een van de 3 slaapkamers. Deze heeft een 2-persoonsbed en een kinderbedje. Ook is er een badkamer met douche en toilet. Op de 1e etage zijn twee slaapkamers die elk een 2-persoonsbed hebben en hier is een badkamer met douche en separaat toilet. En dan heb je nog een zwembad van 12 bij 6 meter voor het huis (1,10 m tot 2,30 m diep) met een duikplank en je kunt lekker zonnen op de ligstoelen bij het zwembad. Bij het kleine poolhouse met barbecue, koelkast, tuinmeubilair en een buitendouche kun je heerlijk in de schaduw genieten van de rust of gezellig met elkaar kunt lunchen.

In de omgeving
4 km buiten het gezellige wijndorpje Aubignan waar alle winkels zijn die je maar nodig hebt.
Carpentras en Avignon zijn twee steden waar je beslist een keertje naar toe moet gaan.
Autotochten door drie omringende berggebieden: in het noorden de Dentelles de Montmirail, in het oosten de Mont Ventoux en in het zuiden het Plateau de Vaucluse. Uiteraard zijn hier vele wandelmogelijkheden.
Zwemmen in de rivieren bij het Prato-Plage (Carpentras).
Het restaurant Chez Serge in Carpentras (04.90.63.21.24) is sowieso leuk om heen te gaan.
’s Middags voordelige menuutjes en ’s avonds betaal je circa € 30 voor een 3-gangen menu. Proef ook eens de omelet met truffels of de risotto met truffels!

Wijnadvies
Net buiten Carpentras, in Serres, ligt het wijndomein Domaine de Marotte, dat in Nederlandse handen is. Met veel plezier zullen zij jullie ontvangen en een uitleg geven over hun wijnen. Bel ze even om zeker te zijn dat ze tijd voor je hebben (tel. 04.90.63.43.27). Natuurlijk proef je hun wijnen ook en je zult al genieten van bijvoorbeeld de Cuvée Tradition van zo rond de € 5. Naast wijn is er ook een deel gereserveerd voor wijnbouwantiek en leuke oude spulletjes die met wijn te maken hebben. En in bepaalde periodes verkopen ze de heerlijkste truffelproducten van een bevriende truffelboer!

Ter plaatse
Bedlinnen, hand- en theedoeken aanwezig.
Waarborg.
Schoonmaak € 60.
Electriciteit en verwarming naar verbruik in de periode oktober t/m april.
Toeristenbelasting.
Huisdier welkom.

De prijzen zijn in € per week aangeven voor het jaar 2019
 6 personen
5 januari - 27 april840
27 april - 1 juni960
29 juni - 31 augustus1795
31 augustus - 28 september960

ERVARINGEN VAN ANDEREN

Deel je ervaring met ons

Geef een reactie