ROYAAL HUIS MET ZWEMBAD OP INSPIRERENDE PLEK

Eens gasten die regelmatig bij Cazebonne een groot huis huurden om met vrienden op vakantie te gaan en sinds een paar jaar de trotse eigenaren van een karakteristiek huis op een kleine berg. Een rustige en inspirerende plek. Vakantievieren op z’n best voor een groep vrienden of een grote familie maar ook voor bedrijven en teambuilding.

Na een paar jaar renoveren staat er nu een vakantie huis, aangepast aan hun wensen! Slaapplaatsen voor 18 personen, makkelijk voor 4 gezinnen, een grote gastentafel, een grote keuken, voldoende badkamers en comfortabele bedden. We nemen je gauw mee naar binnen. De ziel van het huis werd bewaard, zo bleef ook het enorme ruimtegevoel behouden.
Op de begane grond is de grote woonkeuken, uitgerust om voor 18 personen te koken. Er is een SMEG (90 cm) gasfornuis, vaatwasser, magnetron, koelkast, kook-/werkeiland met aparte spoelbak, eettafel voor 18 personen, satelliettelevisie en een stereo met aansluiting voor iPod en MP3-speler. Internet (Wi-Fi) ontbreekt evenmin. Op de begane grond zijn ook twee slaapkamers met een 2-persoonsbed en één heeft nog een extra 1-persoonsbed. Het sanitair bestaat hier uit een badkamer met bad en toilet en een badkamer met douche en toilet. Vanuit de woonkeuken is er een trap naar de mezzanine waar vier goede 1-persoonsbedden staan. Heb je ze niet nodig dan is dit een heerlijke zithoek, vol met kussens. Verder zijn er nog eens 2 slaapkamers, elk met een 2-persoonsbed en ook twee badkamers: één met bad en toilet en één met douche en toilet. En er is een tweede keuken.
Onder het dak is een loft met vijf slaapplaatsen, separaat toilet en een gezellige badkamer met ligbad.

Buiten is een terrein van 1 hectare, puur natuur omarmd door rivier en beek met tuinmeubilair en barbecue. Het zwembad meet 14 x 4 m en er zijn houten ligbedden. Het zwembad is beveiligd door een kastanje houten afrastering en een afdekzeil. Op de zuidkant is een zonneterras voor het ontbijt met een eettafel onder een monumentale plataan. Aan de noordkant is een grote tafel voor de lunch en
’s avonds is het goed toeven op het terras op het westen waar de opgewarmde muren je rug tot lang na zonsondergang verwarmen.
En als je het op prijs stelt kan er voor jullie gekookt worden door een buurvrouw, ± € 12 per persoon. Wel even van te voren afspreken!

In de omgeving
Het huis ligt 8 km buiten het dorp waar je je boodschappen kunt doen. Op zaterdagochtend is er een leuke markt in Figeac en in Cahors op woensdag en zaterdagochtend. Hier vind je de lekkernijen en specialiteiten uit de streek als saffraan, foie gras, mooie donkere wijnen, fruit en groenten. En ben je toch in Cahors dan is een lunch bij Restaurant Le Marché echt aan te raden! Voor ± € 20 eet je een heerlijk dagvers lunchmenu en ’s avonds zijn de menu’s vanaf ± € 30 per persoon. Bel even om te reserveren: 05.65.35.27.27

Wijnadvies
Op zo’n half uur rijden kun je heerlijke Cahors en Gaillacwijnen proeven bij François Charazac in Saint Céré. Een familiaal wijnhuis met een mooi gamma aan wijnen.
In Glanes is een Cave Cooperative waar een 8tal lokale wijnbouwers hun wijnen maken van onder andere de Gamay en Merlot en de lokale druif Le Ségalin.

Ter plaatse
Bedlinnen en hand- & theedoeken aanwezig.
Waarborg € 800.
Elektriciteit naar verbruik.
Huisdier niet toegestaan.

De prijzen zijn in € per week aangegeven voor het jaar 2019
 18 personen
18 mei - 29 juni2375
29 juni - 31 augustus3950
31 augustus - 29 september2375

ERVARINGEN VAN ANDEREN

Deel je ervaring met ons

Geef een reactie