ROYAAL HUIS MET ZWEMBAD

Net even ten noordoosten van het wijngebied Pécharmant en Bergerac ligt dit huis dat perfect is voor een klein gezelschap om samen van de natuurlijke setting en van elkaar te genieten. Rondom een heerlijke tuin, deels met veel gras en bomen en met een fraai omheind zwembad (8x 4 m), tuinmeubelen en barbecue. Zeer comfortabel en bijzonder sfeervol huis. Heel Frans, met een ruim interieur waarbij talloze oorspronkelijke elementen behouden zijn. Op de begane grond heb je een living met zithoek, een royale landelijke keuken met eethoek, afwasmachine, magnetron en wasmachine. Hier is een slaapkamer met twee 1-persoonsbed, badkamer met douche en separaat toilet. Op de 1e etage zijn de andere twee kamers die de 3 slaapkamers completeren. Eén heeft een 2-persoonsbed en één drie 1-persoonsbedden en er is een mezzanine met een 2-persoons slaapbank. Op deze etage bestaat het sanitair uit twee badkamers met douche en toilet. Er is tevens een complete baby uitrusting: kinderstoel, -bed en –badje.

In de omgeving
3 km buiten dit aantrekkelijke dorp met allerlei winkeltjes, restaurants en smalle straatjes!
Op woensdag- en zaterdagochtend is er markt in Bergerac, beslist de moeite waard om de streekproducten te kopen.
Loop even naar binnen bij de wijnwinkel/wijnbart L’Art et l’Envie (7, Grande Rue). Hier kun je wijn uit de streek en de rest van Frankrijk proeven onder het genot van heerlijke kaas, charcuterie, salade et cetera.

Wijnadvies
Ten noordoosten ligt het wijnhuis Château des Lys in Bergerac. Een jong stel met zijn ouders runnen dit geheel. Ze zijn nog niet zo vreselijk lang bezig mar ze maken nu al mooie wijnen. Gewoon even heengaan en proeven!

Ter plaatse
Bedlinnen, hand- en theedoeken aanwezig.
Waarborg € 400.
7 uur schoonmaak per week is bij de prijs inbegrepen. Extra schoonmaak ± € 20 per uur.
Electriciteit, verwarming en water naar verbruik.
Hout max. 1/2 m³ inbegrepen.
Toeristenbelasting.
Huisdier in overleg.

De prijzen zijn in € per week aangegeven voor het jaar 2019
 7 personen
12 januari - 4 mei715
4 mei - 29 juni1065
29 juni - 31 augustus2015
31 augustus - 28 september1065
28 september - 14 december715
14 december - 4 januari1065

ERVARINGEN VAN ANDEREN

Deel je ervaring met ons

Geef een reactie