Granada

Proef wat Granada lekker maakt

Onze local Sandra: “Proef, kijk, voel, kortom… beleef Granada! Ik laat je niet alleen het Alhambra zien maar ook het andere Granada want weet je wel dat Granada de meest hippe stad van Spanje is met hippe café’s en gastronomische restaurants?”
De ingrediënten:

  • Twee overnachtingen in een goed gelegen sfeervol hotel
  • ’s Ochtends heerlijk ontbijt
  • Mooi diner met wijnen uit de streek, water en koffie
  • Wandeling met Nederlandssprekende gids
  • Picknick met lokale wijn
  • 10% korting bij je eerste wijnbestelling via www.granadawijnen.nl

 

De beleving:
Natuurlijk is het Alhambra en de Generalife echt een ‘must’ als je Granada bezoekt. We raden je aan om online je entreekaartje (en audiogids) te reserveren om er zeker van te zijn dat je er heen kunt. Maar naast dit prachtig stuk cultuur is Granada een levendige studentenstad met niet alleen tapasbarren en flamenco maar ook hippe café’s. Een stad met temperament!

Dag 1
Je vliegt waarschijnlijk op Malaga en mocht je de ochtendvlucht hebben dan drop je je bagage gewoon eerst in het hotel. Het is een sfeervol 3-sterren hotel uit de 17e eeuw met alle comfort en rustig gelegen.
Voor vanavond hebben we een modern ‘wijnrestaurant’ gereserveerd waar je een mooi diner geserveerd krijgt met wijnen uit de streek, water en een kopje koffie toe.

Dag 2
Na het ontbijt staat er een wandeling op het programma. Onze Nederlands sprekende gids laat je de mooiste onbekende plekjes van Granada zien. Ze organiseert tevens een picknick met wijn uit de streek.
Na de lunch bezoek je bijvoorbeeld het Alhambra en daarna heb je alle tijd om zelf door Granada te struinen. Met onze lijst met culinaire tips ga je zeker genieten. Disfruta!

Dag 3
Na het ontbijt is ons programma ten einde maar als je een late terugvlucht hebt heb je alle tijd om nog even van de stad te genieten. En heb je meer tijd? Ontdek dan de wijngaarden rondom Granada.

De prijs voor deze driedaagse reis is gebaseerd op een 2-persoons kamer en is, afhankelijk vanaf de periode vanaf ± € 395,- per persoon

ERVARINGEN VAN ANDEREN

Deel je ervaring met ons

Geef een reactie

  • Anoniem

    Goed werk. Dankjewel