Margit: “Je zult niet de eerste zijn en zeker niet de laatste die ik ga verrassen met mijn stad. Natuurlijk voer ik je langs alle pracht en praal van de romantiek die je suikerzoet omarmt. Ik laat je letterlijk en figuurlijk smullen van historisch Wenen. Maar… ik laat je ook je vingers aflikken bij het Wenen van vandaag: where wine meets design!

..ik laat je proeven
wat Wenen
lekker maakt!”

De ingrediënten
& kosten:

  • - Twee nachten in een moderne 2-persoonskamer met een Oostenrijks wijnhuisthema
  • - Twee zeldzaam heerlijke, onvergetelijke Oostenrijkse specialiteiten ontbijtjes
  • - Een proeverij van Oostenrijkse wijnen
  • - Tafelreservering in het restaurant Mraz & Sohn
  • - Vier gangen dineren met strak geregisseerde wijnen in wine-design restaurant
  • - Lijst met culinaire adressen van Margit

  • - De prijs voor deze driedaagse reis is gebaseerd op een 2-persoons kamer en is afhankelijk van de periode vanaf ± € 315,- per persoon.

De beleving:

Wenen is hard bezig de harten van velen te veroveren. Deze rijke stad combineert op onovertroffen manier prachtige oude gebouwen met moderne architectuur en design. En geeft op heerlijke wijze invulling aan de eer de enige wijnhoofdstad van de wereld te zijn.

Niet voor niets dat je daarom in het meest spraakmakende wijnhotel van Oostenrijk logeert! Hier krijg je in de loungebar een eerste kennismaking met de nieuwe generatie Oostenrijkse wijnboeren. Je proeft zo’n 5 à 6 verschillende wijnen waarmee je een prima indruk krijgt van het uitgebreide smaakbereik. Als een eerbetoon aan het prachtige werk van deze topwijnboeren, staan de moderne en sfeervolle kamers in het teken van hun wijnhuis en vind je hun wijnen in de minibar. Elke kamer heeft dus andere wijnen.

De eerste avond reserveren we een tafel voor je bij Mraz & Sohn. Een ster zonder sterallures! Het is zo'n restaurant waar alles klopt: het interieur, de relaxte sfeer en aandacht voor detail. De keuken is verrassend met veel nieuwe interpretaties van Oostenrijkse klassiekers. Kijk ook even in de wijnkelder!

Het overheerlijke copieuze ontbijt is de allerbeste reden om op te staan en met een voldaan gevoel de ook ontwaakte binnenstad te ontdekken om super te shoppen. Lunchen doe je in een kleine wijnbar met wat antipasti en een lekker glas Oostenrijkse wijn. Of in het moderne café in het zinnenprikkelende museum voor toegepaste kunst.

Vanavond eet je in het wine-design restaurant van een van deze wijnhuizen. In een historisch pand met modern, bijzonder sfeervol design, geniet je van de mooie actuele Oostenrijkse gastronomische keuken en zorgvuldig geselecteerde wijnen.

Wil je reserveren of heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Titel *
      Dhr.
      Mevr.
Voorletters
Naam *
E-mail *
Telefoon *
Mobiel
Vakantieperiode
Gelezen in
Wensen


SGR* = in ieder geval invullen