Isabel: “Als ik met je door de straten van Valencia loop, wordt elke stap een zoete herinnering. We maken een betoverende reis langs pleinen en straatjes waar je hartverwarmend welkom wordt geheten door de mooiste levensgenieters die je ooit hebt ontmoet. Maar… de manier waarop je door hen verleid wordt met al het lekkers dat Valencia te bieden heeft, is meedogenloos. Nee bestaat gewoon niet.

..ik laat je proeven
wat Valencia
lekker maakt!”

De ingrediënten
& kosten:

  • - Twee overnachtingen in historische sfeer
  • - Twee heerlijke ontbijtjes
  • - Tafelreservering voor een topavond in een verrassend betaalbaar restaurant met een Michelin-ster
  • - Tafelreservering in een gezellig paellarestaurant
  • - Lijst met culinaire tips en adressen van Isabel
  • - Stadswandeling met gids, inclusief een wijn & hapjes proeverij

    • - De prijs voor deze driedaagse reis is gebaseerd op een 2-persoons kamer en bedraagt ± € 280,- per persoon.

De beleving:

In Valencia voel je in elk barretje, op elke straathoek en in elke huiskamer de liefde voor het goede leven. Met gevoel voor dramatiek wordt de historie gekoesterd en met veel lef wordt modern design omarmd. In eten en drinken, in het ontwerpen van gebouwen en kleding. Valencianen houden van hun stad.

Daarom laten we je overnachten in een historische wijk, in zo’n straatje waar je eigenlijk niet snel komt. Maar nu wel dus. In een sfeervol monumentaal pandje met 28 gastenkamers, gunstig en toch rustig gelegen, ervaar je je verblijf als een persoonlijke ontvangst.

Snuif de sfeer op en ga de deur uit, lekker door de wijk slenteren en een terrasje pikken met uitzicht op de kathedraal. Heb je zin in cultuur achter een muur? Ga dan naar het IVAM, een zeer toegankelijk museum voor moderne kunst.

Voor vanavond kunnen we een tafel voor je reserveren in een uitermate sereen gestyled restaurant waar de betovering op het bord en in je glas plaatsvindt. De chef is een smaaktovenaar die terecht is beloond met een ster, toch merk je daar in de prijs weinig van. Met het "Menu degustación" betaal je € 50,- (+ wijnarrangement van € 20,-) en krijg je de ene betovering na de andere...

De volgende ochtend neemt onze Nederlandssprekende gids je een paar uurtjes mee voor een wandeling door de straatjes van het centrum en leer je weer een ander Valencia kennen.

Van al dat bewonderen krijg je natuurlijk trek, dus zorgt ze ook voor de inwendige mens: je maakt kennis met de horchata, het lokale verfrissende amandel-drankje en op de markt proef je hele mooie ham en kaas om met een glas wijn als aperitief voor de lunch te eindigen. Want direct na de wandeling kunnen we een tafeltje voor je reserveren in een paellarestaurant waar je natuurlijk de paella Valenciana bestelt! Daarna even luieren in de grote stadstuinen of uitwaaien op de boulevard is zeker geen slecht idee. En doe maar rustig aan, want je hebt de hele dag voor jezelf.

Wil je reserveren of heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Titel *
      Dhr.
      Mevr.
Voorletters
Naam *
E-mail *
Telefoon *
Mobiel
Vakantieperiode
Gelezen in
Wensen


SGR* = in ieder geval invullen