Elena: “Je zult zien dat Barcelona alles in zich heeft! Denk aan Gaudi’s architectuur, kunst op wereldniveau, oude straatjes en pleinen en sfeervolle terrassen. En natuurlijk gaan we naar zee om heerlijk te eten of te dansen in één van de loungeclubs.

..ik laat je proeven
wat Barcelona
lekker maakt!”

De ingrediënten
& kosten:

  • - Twee keer overnachten en ontbijten in een luxe onderkomen in het centrum van Barcelona
  • - Glas Cava in de bar van het hotel
  • - Wandeling met Nederlandstalige gids door mooie wijken en langs heerlijke winkels met wijnproeverij
  • - Tafelreservering bij een restaurant aan zee
  • - Tafelreservering in hotspot voor tapas 'new style' of bij Roca Moo
  • - Lijst met culinaire tips en adressen van Elena


  • - De prijs voor deze driedaagse reis is gebaseerd op een 2-persoons kamer en is, afhankelijk van de periode, vanaf ± € 250,- per persoon.

De beleving:

Het centrum van de stad ligt binnen handbereik en na een dag slenteren is het heerlijk thuiskomen in dit hotel. Het paradepaardje van het hotel is de bar waar de lekkerste cocktails en wijnen worden geserveerd. En het zegt genoeg dat de locals hier graag komen.

Op de dag van aankomst geniet je als eerste van een welkomstglas Cava in de bar van het hotel en voor vanavond reserveren we een tafel bij zo’n heerlijk Spaans restaurant aan zee. Want dat is toch wel het leukste wat er is: je komt aan in zo’n Spaanse stad en je geniet de eerste avond al van de Spaanse sferen aan de Middellandse Zee.

De volgende dag heb je geen tijd te verliezen want er is zoveel te doen! We hebben een afspraak met een Nederlandse gids die je meeneemt door het oude en interessante deel van Barcelona. Ze laat je prachtige bezienswaardigheden zien als Santa María del Mar, Plaça del Rei en unieke winkeltjes met onder andere handgemaakte tassen en sieraden, gastronomische delicatessenwinkeltjes met Catalaanse producten en een wijnstop bij een authentieke wijnwinkel waar je diverse wijnen proeft. Na de wandeling en proeverij heb je alle tijd om zelf verder Barcelona te ontdekken met de tips van Elena.

Voor het diner hebben we een tapasrestaurant in gedachten. Niet zo maar een tapasbar maar echt een restaurant waar twee verschillende menu’s geserveerd worden: eentje met 7 gangen en desserts en de ander met 12 gangen en desserts (resp. € 69 en € 89 per persoon). We raden het 12-gangenmenu aan: een super beleving en het zijn allemaal kleine hapjes ofwel tapas. Niet voor niets dat ze hier beloond zijn met een Michelinster. Maar mocht je in Barcelona iets van de creaties van de koks van “El Celler de Can Roca” willen proeven (3 Michelinsterren in Gerona) dan kan dat in het restaurant Roca Moo en in de nieuwe Rocabar van Hotel Omm. Laat maar weten en we reserveren een tafel voor je.

Wil je reserveren of heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Titel *
      Dhr.
      Mevr.
Voorletters
Naam *
E-mail *
Telefoon *
Mobiel
Vakantieperiode
Gelezen in
Wensen


SGR* = in ieder geval invullen