Cadeaureizen

Cadeaureizen

Geef een wijn- of culinaire reis cadeau!

Als gever kun je kiezen tussen het geven van een waardecheque of een concrete wijn- of culinaire reis. Waar je ook voor kiest, de ontvanger krijgt een mooi boek. Een ongeschreven boek, want alleen de ontvanger kan het verhaal schrijven.

Op de eerste pagina’s wordt een uitleg gegeven over het cadeau (ofwel het bedrag ofwel de beschrijving van de wijn- of culinaire reis). Op de blanco pagina’s kunnen ze opschrijven wat ze tijdens de reis allemaal meemaken, het etiket van die hemelse wijn inplakken of het recept van dat heerlijke gerecht noteren. Een handtekening van de chef-kok, een foto van die mooie wijngaard, een schets van het prachtige dorpje… dit boek is straks hun persoonlijke, tastbare herinnering aan een mooie tijd.

ERVARINGEN VAN ANDEREN

Deel je ervaring met ons

Geef een reactie

  • Nadja

    Namens onze hele groep bedank ik jullie voor de perfecte organisatie van onze personeelsreis.
    Het moest een reis zijn met een professionele inslag en een educatieve tint. Dat hadden jullie goed begrepen. Jullie zijn uitgegaan van onze bestaand know-how en hebben een programma samengesteld dat duidelijk verdiepend was. Heel leerzaam dus terwijl we ook veel plezier hebben gehad. Met name die wijnboer die in zijn short in een wijnvat sprong en ons zijn filosofie vertelde. Een hilarisch moment dat we nooit zullen vergeten. De maaltijden waren uiterst goed verzorgd. Eenvoudige lunches, maar daar hadden we om gevraagd maar dan wel met pure, verse en lokale ingrediënten. De diners waren op elke locatie voortreffelijk en door de wijn-spijscombinaties waren we vaak positief verrast. Nogmaals veel dank namens ons hele restaurant!